Viktorija i Dejdvid Bekam danas je u srećnom braku sa Dejvidom Bekamom. Zajedno su dobili četvoro dece, i uprkos određenim problemima i pričama o aferi, ipak su opstali zajedno 23 godine, i ne kriju da su jedno drugom najveća podrška. Zajedno su stvorili imperiju, te se njihovo bogatstvo procenjuje na 750 miliona funti.

vitkorija i dejvid su u skladnom braku već 23 godine.
pritnscreen/instagram 

Ipak, u jednom trenutku je Dejvid bio taj koji je Viktoriju spasio bakrota pred kojim je bila tokom pandemije. Platio je dugove, i pomogao njenoj firmi da ponovo stane na noge zbog čega je zaradio ogroman aplauz mnogih koji tvrde da tako jedan suprug treba da se ponaša prema svojoj ženi. 

Inače, oni su se venčali 1997. godine, a za njihovo upoznavanje bio je zaslužan Viktorijin tadašnji menadžer.

- Vidim te s nekim vrlo poznatim, mislim da je neki slavni fudbaler ono što ti treba u ovom trenutku - govorio joj je Simon Fuler stalno. Dejvid je pre toga Viktoriju viđao u spotovima, a kada su se najzad upoznali njen broj telefona zapisao je avionskoj karti koju čuva i danas.

No, pre nego što je sreću našla kraj Dejvida, Viktorija se umalo udala za lokarnog električara. Naime, ona je bila verena za Marka Vuda koga je upoznala kada je u domu njenih roditelja montirao alarme. Čak su i živeli zajedno u njenom otmenom domu, Mark je bio ludeo zaljubljen u Spajsicu.

Logičan korak bila je prosidba, a Viktorija je s oduševljenjem prihvatila verenički prsten. Ali, na kraju se nisu venčali. Čak je u jednom trenutku Poš sebe nazivala Viktorija Adams Vud. Ipak, slomila je srce svom vereniku kada je raskinula šestogodišnju vezu kada su Spajsice dostiglu ogromnu slavu.

- On nije bio prava osoba za mene, nisam uživala, morala sam da završim sa tom vezom. Nisam mu vratila prsten, još uvek ga imam, zato što je opako dobar! Zar to nije užasno? Zvučim kao veliki materijalista.

Mark je u početku pričao samo najlepše stvari o svojoj bivšoj devojci.

- To je bila posebna veza, ali taj deo mog života je gotov. To je tužno jer smo dugo bili zajedno, ali ona je dobila sve što je htela od života i ponosan sam na nju.

Ipak, stvari su postale loše kada je Mark deceniju kasnije progovorio o njihovom seksualnom životu u dokumentarcu nazvanom "Tajne Viktorije Bekam". Naime, on se razbesneo kada je ona ispričala prethodno na televiziji ružne stvari o njemu:

- Iz nekog razloga sam već bila verena. On se bavio alarmima. Šteta što nije ostao u špajzu u kom sam ga srela u maminoj kući.

Nakon toga je Mark bio veoma povređen i nije više mario za to da li će postideti Viktoriju, pa je rešio da i sam progovori o vezi. Jedna od njegovih šokantnih izjava odnosila se na njene grudi.

- Grudi koje ima sada svakako nisu one koje je imala nekad ranije - bez dlake na jeziku bio je njen verenik kojeg je očigledno pogodilo ono što je rekla njegova bivša verenica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Iako se nisu venčali. Poš je sebe nazivala Viktorija Adams Vud. Ipak, slomila je srce svom vereniku kada je raskinula šestogodišnju vezu kada su Spajsice dostiglu ogromnu slavu.

On nije bio prava osoba za mene, nisam uživala, morala sam da završim sa tom vezom. Nisam mu vratila prsten, još uvek ga imam, zato što je opako dobar! Zar to nije užasno? Zvučim kao veliki materijalista.