Da ni svetske zvezde nisu savršene kao što se pojedine predstavljaju, uglavnom je jasno kada se na mrežama pojave njihove paparaco fotografije. Uostalom, i oni su samo ljudi od krvi i mesa i muče muku sa istim problemima, baš kao i obični "smrtnici". U prilog ovoj tvrdnji ide i poslednja fotografija Viktorije Bekam za koju je poznato da ju je gotovo nemoguće videti je u javnosti, a da nije tip-top doterana, a čak i kada pozira bez šminke na svom Instagramu, pažljivo bira uglove kako bi izgledala što bolje.

Viktorija Bekam uvek je tip-top doterana.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, poznato je da je nekadašnja Posh Spice na surovoj dijeti kako bi zadržala mladolik izgled, a uprkos upozorenjima lekara, ona od toga ne odstupa. Naime, ona već 25 godina svakog dana jede isti obrok - grilovanu ribu i povrće na pari, što je potvrdio i njen suprug. 

- Jedini put kada je Viktorija poželela da proba nešto što ja jedem bilo je kada je bila trudna sa Harper. Bilo je magično, to je bilo potpuno posebno veče jer nikada to nije radila - kaže Dejvid Bekam.

Inače, tako jednolična ishrana bazirana samo na ribi pokazala se štetnom za Viktoriju jer su je lekari upozorili da ima previše žive u telu. Ona je otkrila da se uglavnom hrani tunjevinom i sabljarkom, čak i dva puta dnevno svakog dana! Previsok nivo žive u telu inače može da dovede do gubitka pamćenja, depresije, razdražljivosti a teži simptomi uključuju slepilo, drhtanje i probleme s bubrezima.

Viktorija Bekam jede samo ribu i grilovano povrće.
printscreen/instagram 

Ipak, Posh Spice definitivno je više stalo do toga da izgleda savršeno, nego da promeni unos namirnica. Zapravo, čak je i Bekamu smetala ta njena opsednutost mršavošću. Tako je, primera radi, tokom neslavne afere sa Rebekom Los isplivalo sve ono što joj je govorio o supruzi i njenom telu. 

Rebeka Los bila je ljubavnica Dejvida Bekama.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nekadašnja ljubavnica istakla je kako je sa fudbalskom zvezdom imala divlji se*s i to u Viktorijinom i njegovom krevetu, kada joj je priznao da mrzi telo svoje žene.

"Gade mi se njene koske i opsednutost mršavošću", rekao joj je navodno Bekam. Uživao je u kinki stvarima koje nije mogao da radi sa nekadašnjom Posh Spice, uključujući lance, bičevanje, vezivanje i slično.

Dejvid Bekam nije voleo što je Viktorija tako mršava.
Instagram 

"Priznao mi je da Viktoriju gleda kao sestru ,ortaka, a ne kao partnerku. Oni nisu imali odnose jako dugo", rekla je Rebeka za People svojevremeno. Takođe, ona je priznala da je Dejvidu bio fetiš kada nosi Viktorijine stvari, jer su joj pristajale "kako pravoj ženi treba da stoje haljine". Srećom, Dejvid i Viktorija prevazišli su krizu, i danas su u skladnom braku, a ona je nedavno i priznala da je "mršavost  passe", kao i da se se ugojila par kilograma i da joj to "apsolutno ne smeta", što su mnogi pozdravili.

Ipak, godine i godine izgladnjivanja nisu prošle bez posledica. Nažalost, paparaco fotografije nehotice su otkrile u kakvom je zapravo stanju Viktorijino telo, što je mnoge iznenadilo.

Viktorija Bekam pokazala je kako joj telo zapravo izgleda.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U ljubičastoj majci sa rol kragnom i braon suknji sa dubokim izrezima, prošetala je pred okupljenim fotografima, a u jednom trenutku, u krupnom kadru našla su se njena kolena, odnosno opuštena koža. 

Kolena Viktorije Bekam pokazala su opuštenu kožu.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako Viktorija redovno vežba i sva je zategnuta i fit, kada je koža tela u pitanju, situacija je potpuno drugačija. Ipak, može se reći da su nove fotografije inspirativne. 

Žena koja je godinama nosila samo štikle od 12cm i činilo se da i iz kreveta ustaje doterana, isfenirana, našminkana, mršava, ona ista Viktorija koja je svojom pojavom pružala nerealan uzor devojkama širom sveta, i sve to bez osmeha – više nema problem da se prikaže u jedinom svetlu koje nam svima treba – onom realnom.

Bonus video:

Viktorija Bekam TikTok/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!