Nikola Pelc dugo se nije pojavljivala u javnosti, sve do nedavno kada su je paparaci uslikali prilikom izlaska sa suprugom Bruklinom, a malo je reći da su svima pale vilice kada su je videli.

U uskom, providnom kombinezonu ispod kojeg je nosila samo veš, Nikola je izgledala poput modela, a osmeh sa lica nije skidala. Njen suprug bio je u ležernom odelu, a par se sve vreme držao za ruke, pokazavši da su i godinu dana nakon venčanja emocije još uvek jake. 

Bruklin Bekam i Nikola Pelc uslikani su priikom odlaska na večeru.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, komentari nisu izostali. Sa jedne strane bili su oni koji su hvalili Nikolu, oduševljeni njenim izdanjem i pojavom. 

"Prelepa", "Sijaš", "Sad te gleda svekrva iz pakla i plače", "Nikola konačno izgleda kao žena svojih godina, jedno vreme je izgledala mnogo starije", "Kako ova žena izgleda... boginja", samo je delić koji se mogao pročitati.

Mnogo je bilo onih koji su spomenuli to što mlada glumica izgleda odmorno, sveže i raspoloženo, s obzirom da su prilikom jednog od poslednjih pojavljivanja kada je sa njima bila i Viktorija, mnogi komentarisali da "Nikola izgleda starije od nje", te da "Viktorija likuje što je "bolja riba" od snajke". 

Mnogi su komentarisali da Viktorija izgleda mlađe od snajke.
Instagram 

 Sa druge strane bilo je i onih kojima se Nikolin outfit nije dopao, te su je okarakterisali kao "željnu pažnje", kao što je to uradila čuvena američka novinarka Megin Keli, koja je poznata po kritikovanju slavnih.

"Žena željna pažnje ide na večeru u donjem vešu", napisala je na Tviteru, a mnogi su bili saglasni sa ovim mišljenjem. Ipak, bili su glasniji oni koji su branili Nikolu.

"Nemoj biti ljubomorna jer ne izgledaš ovako dobro", "Da, i izgleda vrelo dok to radi", "Izvini, ali izgleda sjajno, kakve veze ima"... pisali su ljudi komentare na tvit. 

Nikola se nije oglašavala po pitanju svega što se pisalo na mrežama. Fokusirana je na Bruklina i na posao, a čini se da su se stvari i sredile između nje i "svekrve iz pakla". 

Ona je nedavno čak i objavila zajedničku fotografiju čime je jasno da su konačno stvari legle na svoje.

Podsetimo, dugo se šuškalo da čuvena Posh Spice i Bruklinova supruga nisu u dobrim odnosima. Viktorija se u sve se mešala, pokušavajući da bude bitna čak i na dan venčanja mladenaca, što je Pelcovoj, očekivano, smetalo.

Nikola PElc u prvi mah kao da nije bila dobrodošla kod Bekamovih.
Instagram 

Ona je povredila suprugu svog sina i time što nije nije želela da joj kreira venčanicu, vadeći se na nemanje vremena. Takođe, kako se pisalo, Viktorija se nadala da će moći da se dokopa dela bogatsva Pelcove s obzirom da je njena porodica jedna od najimućnijih.

Nikola PElc je osigurala svoje bogatstvo pre braka sa Bruklinom.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, čelični ugovor osigurao je novac obe strane. Problemi su se samo ređali, te je tako Viktorija redovno "slučajno" zaboravljala da čestita praznike snajki, i čak bi je i isekla sa fotki.

Viktorija je Nikolu isekla sa fotki.
Instagram 

U isto vreme oni koji nisu voleli Nikolu pisali su da izgleda "staro" i slično, a veličali Viktoriju.

Bilo je tu dosta toga, no, čini se da su "ratne sekire" konačno zakopane, te su danas, makar na mrežama prava srećna porodica.

Bonus video:

Viktorija Bekam TikTok/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!