Bruklin Bekam je pre nekoliko dana proslavio prvu godišnjicu braka sa suprugom Nikolom Pelc, što su objavili i na Instagramu, a zaljubljeni par uspeo je da oduševi pratioce i gestom koji je svakako za poštovanje. 

Naime, Nikola i Bruklin svoj veliki dan su obeležili i tako što su posetili njenu baku i priredili joj malo iznenađenje. A na njihovom profilu osvanula je i fotografija sa Dejvidom i Viktorijom. A jedna stvar posebno je bola oči mnogima. 

No, da krenemo od samog početka. Najpre je Nikola okačila na Instagram seriju fotografija i napisala: 

"Ne mogu da verujem da je prošlo godinu dana otkako sam hodala do oltrara. Toliko te volim dušo. Volim da budem tvoja žena. Ne bih mogla da zamislim svoj život bez tebe. Ti si sve o čemu sam ikada sanjala i tako sam srećna što živim život sa tobom. Danas je bilo tako neverovatno slavlje sa našim porodicama! Nadam se da su svi imali lep Uskrs! (Takođe sam iznenadila svoju nanu sa štenetom koje je spašeno sa ulice i bila je tako srećna!)"

Malo je reći da su njihov postupak pozdravili mnogi. Ne samo da Nikola i Bruklin zaista izgledaju zaljubljeno kao prvog dana, već je i činjenica da su njhov dan proveli sa porodicom i posetili njenu baku oduševila sve, kao i to što su joj poklonili štene sa ulice.

Nikola Pelc poklonila je baki štene.
Instagram 

Komplimenti su se samo ređali, jedan a drugim, kao i lepe želje i čestitke, no, bilo je i onih kojima nije promaklo da se ne smeju svi onako "iz srca". Dok Bruklin i Nikola nisu skrivali sreću zbog svoje ljubavi, kao ni Dejvid, Viktorija je pozirala kraj njih sa kiselim osmehom, kako je neko komentarisao kao da "time krije da bi najsrećnija bila da Bruklin nije sa Nikolom". Njen kiseli osmeh danima je tema na mrežama. 

Viktorija Bekam imala je kiseli osmeh na licu.
Instagram 

Takođe, neki navodni izvori su se oglasili s rečima da joj je veoma prijalo što su mnogi komentarisali da izgleda kao da je sestra Nikoli, a ne svekrva. Naravno, nema kojoj ženi ne bi prijalo da čuje ovakav kompliment, ali je "svekrvi iz pakla", kako još zovu bivšu Posh Spice, više laska to što izgleda bolje od snajke, pa na momente čak i mlađe, što su doduše mnogi pripisali Nikolinoj boji kose koja ju je znatno vizuelni postarila. 

Nikola Pelc izgleda starije sa tamnom kosom.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su se njih dve izmirile nakon početne drame za Nikolino venčanje kada je Viktorija odbila da joj dizajnira venčanicu, a potom i učinila da se na samoj ceremoniji sve vrti oko nje, čini se da slavna dizajnerka i bivša pop zvezda i dalje nije potpuno "legla na rudu". 

Mnogi su mišljenja da je sve "predstava za javnost", te da su sklopili primirje samo da mediji ne bi više pisali o njihovom odnosu, jer su negativne kritike i te kako uticale na Viktorijin ugled, a samim tim i na prodaju njenih proizvoda, s obzirom da je okarakterisana kao glavni negativac. 

Viktorija i Nikola su se navodno pomirile.
Instagram 

Podsetimo, i sama Nikola je potvrdila da je bilo problema sa Viktorijom, a da stvari nisu sjajne dalo se primetiti i kada Bruklinova majka nije svojoj snajki čestitala Božić iako je javno tagovala sve druge članove porodice, kao i da ih je isekla sa fotografija sa njene revije sa Nedelje mode, a to je bio samo vrh ledenog brega.

Nikola Pelc potvrdila je da nije u dobrim odnosima sa Viktorijom.
Instagram 

Kada su kulminirale priče o netrpeljivosti između mladog para i gospođe Bekam, "zaraćene strane" pokušale su da prikažu sliku složne porodice zajedničkim fotografisanjem.

No, čini se da sve to i dalje ne pije vodu, te ne čudi što Viktoriji mnogi poručuju da "bolje glumi".

Viktorija Bekam krije da ne voli Nikolu.
Ben Eade / Goff Photos / Profimedia 

"Ali Viktorija sa ovim blagim osmehom... tačno se vidi da ne želi da se slika", "Dejvid koji je iskreno srećan zbog sina, i Viktorija sa veštačkim osmejkom", "Viktorija i dalje ne voli snajku, to se vidi", "Ovamo poziraju, a najradije bi je ostranila iz porodice", samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama, a šta je prava istina, na kraju dana, znaju samo Viktorija i Nikola.

Bonus video:

Viktorija Bekam TikTok/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!