Prema pisanju medija, napetost između Viktorije Bekam i supruge njenog sina Nikole Pelc dugo nije jenjavala, a svakodnevno su se pojavljivali novi detalji o njihove svađe.

Nakon što su Nikola Pelc Bekam i Bruklin Bekam Pelc prisustvovali jučerašnjoj reviji Viktorije Bekam u Parizu svi su čekali naredni potez britanske dizajnerke. I dok su mnogi očekivali još sočnih detalja porodične drame, Viktorija je svima stavila do znanja jednu poruku.

Naime, reviju u Parizu nosila je i njena snajka Nikola Pelc Bekam. Ovo je bilo na iznenađenje mnogim s obzirom da je poznat njihov navodni sukob oko venčanice. Pored toga što na kraju nije nosila dizajniranu venčanicu svoje svekrve, ranije se šuškalo da Pelc nije želela da Viktorija učestvuje u venčanju na bilo koji način i da gotovo da nisu komunicirale, zbog čega je između njih izbila svađa.

Kako su medijski natpisi o sukobu uzeli maha, Viktorija Bekam je rešila da preokrene situaciju.

"Ne bih uspela bez vas. Mnogo vas volim. Poljubac iz Pariza. Romeo, nedostaješ", napisala je Viktorija na Instagramu, a u komentaru se pridružila i snajka.

"Prelep šou. Volimo te!", poručila joj je Nikola.

Viktorija je danas obeležila i rođendan sina Bruklina videom sa porodičnim fotografijama, a komentar je dala i Nikola Pelc "Najbolji momak na svetu" čime je dokazala da nema zle krvi među porodicama.

pritnscreen/instagram Bruklin Bekam i Nikola Pelc

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!