Kako stvari stoje, Nikola Pelc će imati novo venčanje sa Bruklinom Bekamom. Naime, nakon celokupne drame oko prethodnog venčanja, na kojem nema šta nije pošlo naopako, a na kraju je bilo sve samo ne onako kako je zamislila, Nikola je odlučila da ponovi sve, ali ovog puta kako treba. 

Kako piše Closer, glumica bi htela drugu svadbenu ceremoniju koja bi bila "pozitivan, srećan dan" nakon svog tog stresa. Izvor blizak glumici rekao je da je prvo venčanje Nickoli bilo jako stresno od početka do kraja.

Nikola Pelc želi novo venčanje sa Bruklinom.
Profimedia 

"Sve je to bila noćna mora. Daleko od toga da je bila potpuno zadovoljna venčanjem, razvlačenjem sa tri različita organizatora, i sada se to povezuje s svađama, problemima i napetošći. Rekla je Bruklinu da oseća da to još uvek ima uticaj na njihovu vezu i čak je rekla da joj je teško da gleda fotografije sa venčanja. To je samo podseća na svu dramu jer oboje izgledaju jako napeti", rekao je izvor. Tako se došlo i do ideje da organizuju novu proslavu za prvu godišnjicu.

"Želi da ponovi originalni dan s novom haljinom, novim fotografijama i novim događajem – i uprkos šokantnim reakcijama okoline, želi još raskošniji izgled", ispričao je izvor.

Ona takođe ima plan i za Viktoriju koja se prošli put u sve mešala kao da se ona udaje, a u jednom trenutku je bila i glavna zvezda tokom zdravica, kada se mnogo njih obratilo Bekamovoj umesto da je Pelc ta koja je glavna. Ipak, Nikola ima plan da drugom ceremonijom "ispregla" odnos sa svekrvom, te da bi upravo ovo dešavanje moglo da bude "nov početak". 

Inače, da stvari nisu savršene kako se činilo na bajkovitim fotografijama u Vogu razotkrilo se nakon što je podignuta tužba na 188 stranica. "Venčanje iz snova” koje je koštalo čak tri milona funti bilo je potpuno haotično.

Mladin otac Nelson Pelc tvrdi da organizatori nisu mogli da ispune visoka očekivanja gostiju njegove ćerke. Tvrdio je da su postajali ogromni propusti i tražio da mu vrate 132.000 funti depozita. Međutim, Braghin i Grijalba odlučile su da uzvrate udarac i odgovore protivtužbom! Dve organizatorke su Nikolinog oca nazvale "milijarderom nasilnikom' i podnele protivtužbu sudu u Majamiju zbog kršenja ugovora i uplitanja u poslovni dogovor.

Takođe, tužba se odnosi i na samu Nikolu, njenu majku Klaudiju i dizajnera venčanja Rišija Patela od kojih traže odštetu od najmanje 41.000 funti, plus troškove. Rešile su da otkriju i stvari koje su mlada i njena majka probale da sakriju od porodice Bekam. Organizatorke tvrde da je za sve kriva Nikola koja je bila prezauzeta da bi sa njima razgovarala telefonom i da je zbog toga sve krenulo nizbrdo iako su radile 17 sati dnevno.

Sudski dokumenti sadrže stotine tekstova i poruka koji pokazuju da su popisi gostiju bili nepotpuni, da nisu napravljeni aranžmani za putovanje, da čak ni cveće i torta nisu bili sređeni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!