Drama između porodice Pelc, Bekamovih i organizatora venčanja se ne smiruje. Nakon što su u javnost procurile poruke između Nikole i organizatorki Nikole Bragin i Ariane Grijalbe u kojima je Bruklinova supruga otkrila niz problema počev od rezervacije muzičara, liste sa zvanicama i slično, one su odlučile da udare "kontru" i tuže Nikolu i njenu majku zbog kršenja ugovora i poslovnog dogovora. 

Organizatorke traže odštetu od 46.000 evra. Podsetimo, otac Nikole Pelc, inače milijarder i biznismen Nelson Pelc pokrenuo je tužbu protiv Bragin i Grijalbe sa tvrdnjom da mu nisu vratile depozit od 159.000 dolara. Prema pisanju Evening Standarda, Nikol i Arijana su se teško nosile sa pritiskom priprema za venčanje i napustile su posao posle devet dana, odnosno nekoliko nedelja pre venčanja. 

Međutim, one su sada otkrile određene detalje koji znače novi haos i razdor i na relaciji Pelc - Bekam. Naime, organizatore tvrde da je Nelson Pelc venčanje svoje ćerke nazvao "us*anom predstavom", te da je želeo da sve otkaže, ali se predomislio nakon nagovaranja supruge Klaudije. Bragin i Grijabla su napustile posao šest nedelja pre venčanja jer je lista slavnih gostiju bila previše stresna.

Nelson je uz tužbu priložio poruke njegove ćerke i organizatora u kojima je Nikola napisala da je "umorna od ispravljanja njihovih grešaka". Zahtevala je i odgovor zašto je potvrđeno da na venčanje dolazi vozač F1 Luis Hamilton, a on je njoj i Bruklinu rekao da ne može da dođe.

Nelson je optužio organizatorke da su alkoholičarke, i istakao da je Grijalba napisala u grupnom dopisivanju da "ide da popije tekilu pre nego što joj glava eksplodira". 

Udar na "svekrvu iz pakla"

Nažalost, ova pravna drama otkrila je slučajno i detalj o kojem se već duže vreme polemiše. Naime, nije tajna da su odnosi između Nikole i njene svekrve Viktorije zategnuti već neko vreme, a sada se saznalo da sukob datira i pre venčanja jer su njeni roditelji zahtevali da se Viktoriji ne govori ništa vezano za pripremu venčanja. 

Viktorija Bekam nije smela da zna ništa vezano za venčanje.
Instagram 

Ovako nešto zasigurno će biti ogroman udar za slavnu Posh Spice, a kako su pouzdani izvori govorili, ova odluka je došla jer se Viktorija mešala u sve kao da se ona udaje, a ne da se ženi njen sin, čemu ide u prilog i to što je Nikola sve vreme bila u senci slavne svekrve, te je čak i jedan od govora nakon venčanja slavio nju kao majku, čime ju je opet bacila u drugi plan. 

Nikola Pelc ističe da je bila u senci slavne svekrve.
Instagram 

Podsetimo, najpre se mislilo da je sukob nastao jer Viktorija nije želela da dizajnira venčanicu za svoju snajku, međutim, sama Nikola je prošle godine progovorila o svemu.

"Planirala sam da obučem venčanicu koju će Viktorija napraviti za mene. Bila sam iskreno uzbuđena što mogu da nosim kreaciju moje buduće svekrve. Počele smo da se dogovaramo oko dizajna haljine i onda je prošlo nekoliko dana i niko mi ništa nije javljao. Onda je Viktorija pozvala moju majku i rekla da njen atelje ne može da napravi haljinu", rekla je Nikola.

Nakon toga je okrenula svoju majku i pronašle su alternativu u Valentino ateljeu. 

Mnogima je neobično što Viktorija ne želi da komentiriše svađu koja se pretvorila u veliku aferu i očigledno unela raskol u njenu porodicu. Iako se isprva činilo da je Nikola sve sada okrenula u svoju korist, ostaje i dalje nejasno ko tu zaista govori istinu, a čini se da će sudski epilog konačno pokazati ko je zapravpo u pravu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!