Nikola Pelc, supruga Bruklina Bekama, proslavila je svoj 28. rođendan, međutim, ni ovaj poseban dan za nju nije mogao da prođe bez kontroverzi. Naime, supruga Bruklina Bekama nosi nimalo laskavu titulu "razaračice porodice" s obzirom da je poznato da je već neko vreme u svađi upravo sa njegovom majkom Viktorijom. 

Sve je počelo još pre nekoliko meseci kada je pre svadbe Bruklin morao da potpiše čelični predbračni ugovor kako bi se osiguralo Nikolino bogatstvo koje je daleko veće od Bekamovih, s obzirom da je rođena u porodici milijardera. Na sve to, procurilo je da su odnosi dodatno zahladneli kada je izabrala Valentino haljinu, a ne kreaciju svoje svekrve. 

Hladni rat je počeo kada su se Nikola Pelc i gospođa Bekam i sukobile oko njene venčanice, a mlada glumica optužila je svoju novu svekrvu da je ukrala pažnju na njenom venčanju.

Nikola je kasnije dala intervju u kojem je insistirala da odustajanje od Viktorijine ponude nije bilo osmišljeno tako da bude malo protiv njene nove svekrve.

"Htela sam i zaista sam to želela, a onda je nekoliko meseci kasnije shvatila da njen atelje ne može to da uradi, pa sam morala da izaberem drugu haljinu", rekla je za Variety pre par meseci.

Nakon što se odigrala drama oko venčanice, Nikola seuvredila kada je Dejvidov i Viktorijin bliski prijatelj Mark Entoni održao govor na njenom venčanju - sve o Viktoriji, prema jednom izvoru.

"To je bila samo oda Viktoriji i tome koliko je sjajna. Nikola voli da bude u centru pažnje, posebno na dan venčanja. Dakle, ovo ju je stvarno, stvarno izludelo", rekao je izvor.

"Odjurila je usred svoje svadbe sa sestrom Britani i njenom mamom, i plakala je kao kiša."

Drugi izvor se složio da je Nikola bila uznemirena tokom svadbe, ali je rekao da to nije bilo zato što je Entonijev govor bio upućen Viktoriji. Ovaj izvor je tvrdio da je Viktorija ukrala mladencima prvi ples zajedno sa svojim sinom, pre nego što su Bruklin i Nikola stigli da plešu ispred gostiju.

Izvor sa venčanja rekao je za DailyMail: "Mark je zamolio Nikolu i Bruklina da odaberu svoju omiljenu pesmu koju će im posvetiti. Pesma za prvi ples bila je Entonijeva „You Sang To Me“. koja im je bila omiljena. Nikola je napustila prostoriju jer su ona i Bruklin mislili da ih Mark predstavlja za poseban ples uz ljubavnu pesmu koju je par izabrao", rekao je drugi izvor.

"Ali bez ikakvog upozorenja i na zahtev Viktorije, Mark se prebacio na ples majke i sina koristeći istu pesmu. Većina gostiju mogla je reći da se nešto dogodilo. Bilo je neprijatno za par koji je mislio da će to biti poseban trenutak za njih".

"Bruklin se osećao jako loše jer njegovu mamu jednostavno nije bilo briga. Ona misli da je Nikola razmaženo derište. Osećao se odgovornim", rekao je izvor. Naravno, stao je uz svoju suprugu, a skandali su se nastavili i narednih meseci.

Tako je nakon svoje revije na Nedelji mode u Parizu, Viktorija, navodno slučajno isekla deo fotografije na kojoj su Bruklin i Nikola. Uostalom, pogledajte koju fotografiju je Viktorija objavila.

A kako fotka zapravo izgleda:

Viktorija je Bruklina i Nikolu isekla sa fotografija.
Instagram 

Međutim, ni tu nije bio kraj neprijatnim situacijama. Tako je za proslavu katoličkog Božića okačila porodičnu fotografiju i uz nju napisala: "Tata nastavlja Bekam porodičnu tradiciju!", da bi potom dodala: "Volimo te i nedostaješ nam!"i tagovala nastarijeg sina Bruklina koji nakon ženidbe, očekivano, više ne živi sa njima, a koji je pre braka sa Nikolom Pelc uživao u ovakvim prazničnim ritualima.

I upravo je tu nastao problem, jer Nikolino ime nije bilo ni na mapi, a ne u tagovanim imenima. Ni "srećan Božić", niti išta slično... gotovo kao da ne postoji. Ruku na srce, nije baš da nije imala vremena da je spomene, makar u jednoj rečenici.

Zbog svega su Bruklin, Nikola i Selena Gomez odlučili da praznike provedu daleko od njegove porodice, a zbog fotografija se posumnjalo čak i da su svo troje u vezi. 

Međutim, došao je Nikolin rođendan, a onda je, na iznenađenje svih, Viktorija objavila staru fotografiju sa snajkom i napisala da se nada "da će imati predivan dan".

Naravno, i ovaj potez odjeknuo je u javnosti upravo zbog njihove istorije sukoba. Iako su neki mišljenja da je Viktorija prva sada izvukla "belu zastavicu" ne bi li uspostavila primirje, mnogi su ovo protumačili kao način da "spasi svoj obraz", s obzirom da su ljudi vremenom prelazili na stranu njene snajke. 

Takođe se moglo pročitati u komentarima i da su "sigurni da ima bolju fotografiju", kao i da je Viktorija namerno uradila sve ovo da bi se dodatno pričalo o svemu. Bilo kako bilo, svetu nije moguće udovoljiti, te se nadamo da su njih dve zaista svoje sukobe ostavile po strani. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!