Sin Viktorije Bekam, Bruklin, nedavno je oženio Nikolu Pelc, glumicu koja potiče iz prebogate porodice, zbog čega je bilo neophodno da potpiše predbračni ugovor.

Venčanje nije bilo otvoreno za javnost, a raskoš i luksuz su upadali u oči i na samim paparaco fotografijama. I dok su Bekamovi bili već dovoljno ljuti što njihov sin mora da potpisuje predbračni ugovor zbog bogate naslednice, čini se da su odnosi između Viktorije Bekam i žene njenog sina, Nikole Pelc naročito zahladneli nakon što je izabrala Valentino haljinu, a ne kreaciju svoje svekrve.

Nikola Pelc i Bruklin Bekam.
Instagram 

Dizajnera je zabrinuta kako će to uticati na njenu bliskost sa njenim sinom, i kaže se da je "izbezumljena i uplašena", izveštava Kejti Hind. Gospođa Bekam se oslanjala na podršku svog najstarijeg deteta dok je njen suprug koji igra fudbal putovao svetom, a njihov odnos je ranije opisan kao "nerazdvojan", navodi Mail+.

Hladni rat je počeo kada su se Nikola Pelc i gospođa Bekam sukobile oko njene venčanice, a mlada glumica optužila je svoju novu svekrvu da je ukrala pažnju na njenom venčanju.

Izvor koji dobro poznaje Nikolu kaže da je drama počela oko nje i venčanja u Palm Biču na Floridi – i da je samo eskalirala. Kao poznati dizajner, mnogi u svetu mode pretpostavljali su da će Viktorija dizajnirati Nikolinu venčanicu. Ali umesto toga, mlada se pojavila na majskoj naslovnici Voguea u Valentino kreaciji.

Nikola je kasnije dala intervju u kojem je insistirala da odustajanje od Viktorijine ponude nije bilo osmišljeno tako da bude malo protiv njene nove svekrve.

- Htela sam i zaista sam to želela, a onda je nekoliko meseci kasnije shvatila da njen atelje ne može to da uradi, pa sam morala da izaberem drugu haljinu, rekla je za Variety prošlog meseca.

Nikola i Bruklin Bekam.
pritnscreen/instagram 

Ipak, jedan izvor je rekao da Nikola nikada nije nameravala da nosi Viktoriju Bekam na svom venčanju.

- Puštala ju je da dizajnira nešto, ali nikada ona to ne bi obukla, rekao je izvor.

- Ona ima previše zaista talentovanih prijatelja dizajnera.

Nakon što se odigrala drama oko venčanice, Nikola se uvredila kada je Dejvidov i Viktorijin bliski prijatelj Mark Entoni održao govor na njenom venčanju - sve o Viktoriji, prema jednom izvoru.

- To je bila samo oda Viktoriji i tome koliko je sjajna. Nikola voli da bude u centru pažnje, posebno na dan venčanja. Dakle, ovo ju je stvarno, stvarno izludelo,rekao je izvor.

- Odjurila je usred svoje svadbe sa sestrom Britani i njenom mamom, i plakala je kao kiša.

Haljina i govor ipak nisu prelili čašu

Drugi izvor se složio da je Nikola bila uznemirena tokom svadbe, ali je rekao da to nije bilo zato što je Entonijev govor bio upućen Viktoriji. Ovaj izvor je tvrdio da je Viktorija ukrala mladencima prvi ples zajedno sa svojim sinom, pre nego što su Bruklin i Nikola stigli da plešu ispred gostiju.

Viktorija Bekm urala pažnju na venčanju Bruklina Bekama.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Izvor sa venčanja rekao je za DailyMail: „Mark je zamolio Nikolu i Bruklina da odaberu svoju omiljenu pesmu koju će im posvetiti. Pesma za prvi ples bila je Entonijeva „You Sang To Me“. koja im je bila omiljena. Nikola je napustila prostoriju jer su ona i Bruklin mislili da ih Mark predstavlja za poseban ples uz ljubavnu pesmu koju je par izabrao", rekao je drugi izvor.

- Ali bez ikakvog upozorenja i na zahtev Viktorije, Mark se prebacio na ples majke i sina koristeći istu pesmu. Većina gostiju mogla je reći da se nešto dogodilo. Bilo je neprijatno za par koji je mislio da će to biti poseban trenutak za njih.

Bruklin između dve vatre

- Bruklin se osećao jako loše jer njegovu mamu jednostavno nije bilo briga. Ona misli da je Nikola razmaženo derište. Osećao se odgovornim,rekao je izvor.
Izvor je rekao da se Bruklin oseća kao da je između dve vatre i to ni manje ni više nego između majke i svoje supruge, a još njihovih fotografija pogledajte u nastavku:

pritnscreen/instagram Bruklin Bekam i Nikola Pelc

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!