Kada je reč o slavnima, čini se da čak ni praznici ne mogu da prođu bez drame, a ovog puta, glavni "skandal-majstor" bio je niko drugi do Viktorija Bekam. Ona je u toku dana podelila fotografije i pokazala fanovima kako proslavlja Božić, a potom i "podbola" snajku Nikolu Pelc, što njenim pratiocima nije promaklo. 

Naime, na slici na kojoj je Dejvid Bekam sa sinovima i ćerkom, Viktorija je napisala: "Tata nastavlja Bekam porodičnu tradiciju!", da bi potom dodala: "Volimo te i nedostaješ nam!" i tagovala nastarijeg sina Bruklina koji nakon ženidbe, očekivano, više ne živi sa njima, a koji je pre braka sa Nikolom Pelc uživao u ovakvim prazničnim ritualima.

I upravo je tu nastao problem, jer Nikolino ime nije bilo ni na mapi, a ne u tagovanim imenima. Ni "srećan Božić", niti išta slično... gotovo kao da ne postoji. Ruku na srce, nije baš da nije imala vremena da je spomene, makar u jednoj rečenici. Ipak, "svekrva iz pakla" kako Viktoriju sada zovu na Instagramu, to nije uradila, i teško da je ovo prvi put za ovako nešto.

Viktorija Bekam ije čestitala Nikoli Pelc Božić.
Instagram 

Setimo se samo da je nakon revije mrtva-hladna isekla Nikolu sa porodičnih fotografija, da bi se potom nespretno javno pravdala da je to uradila "slučajno".  

Uostalom, pogledajte koju fotografiju je Viktorija objavila.

A kako fotka zapravo izgleda:

Viktorija Bekam je isekla Nikolu sa svih fotki.
Instagram 

Zbog toga što ovaj put nije pomenula Nikolu, neki na Instagramu kažu da su ćerka američkog milijardera i Bruklin novi Megan Markl i princ Hari, aludirajući na porodični raskol na britanskom dvoru i glasine da Viktorija nije u dobrim odnosima sa snajom.

Iako je Božić vreme kada bi razmirice i neslaganja trebalo ostaviti po strani, čini se da to nije slučaj kod Bekamovih, te ostaje samo da se nadamo da će u budućnosti ipak rešiti problem i ponovo biti složna i srećna porodica. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!