Svet ne prestaje da bruji o narušenom odnosu Bekamovih sa Nikolom Pelc, izabranicom njihovog sina Bruklina, koji, kako se čini je zauzeo suprotne strane, te se okrenuo protiv porodice. Stvari je dodatno uzburkala i situacija na Nedelji mode u Parizu kada su se i Bruklin i Nikola najpre našli na meti kritika javnosti zbog onoga što su poneli na reviju njegove majke.

Mnogi su komentarisali da izgledaju poput "skitnica", te da su za ovaj događaj makar mogli malo da se upristoje, međutim, pred kamerama su ipak svi delovali kao velika srećna porodica. Međutim, sada se čini da su neke stvari daleko jasnije nakon što je Viktorija okačila fotografije sa revije.

Naime, njen šou ispratila su sva njena deca, ali se na fotografijama ne mogu naći ni Bruklin ni Nikola.Bekamova je sa svih objava na društvenim mrežama izostavila starijeg naslednika i njegovu suprugu, zbog čega su svi ubeđeni da se navodno pomirenje nije ni dogodilo.

Na fotografijama se čak nalaze i neke njene prijateljice poput Eve Longorije, manekenke Karli Klos i drugi, ali od Bruklina ni traga ni glasa. Ono što je posebno podiglo buru je to što se zna da su pored Dejvida i Harper sedeli upravo Nikola i Bruklin koji su bukvalno isečeni sa fotografije. 

Vikotrija je isekla Bruklina i Nikolu sa fotografije na kojoj su svi sedeli.
Instagram 

Doduše, situaciju je neznantno ublažila storijem na kojem je bila poruka koju su joj uputila deca, a na kojoj se ipak videlo Bruklinovo ime. Celokupnu situaciju naravno da su prokomentarisali i neki naši ljudi koji su se našalili da se "Viktorija ponaša kao tipična srpska svekrva koja ne voli snaju". 

Viktorija Bekam podelila je fotografiju na kojoj su poruke sve njene dece.
Instagram 

Podsetimo, problem je nastao malo pre svadbe Nikole i Bruklina kada je Viktorija rasplakala buduću suprugu svog sina odbivši da joj dizajnira venčanicu. Sa druge strane, i Nikola se naljutila na Viktoriju jer je odbila da je uključi u organizaciju svadbe, a sve je kulminiralo kada se saznalo da je Bruklin izgubio još jedan posao koji mu je našla majka, a da ga je u svemu tome podržala niko drugi do Nikola.

pritnscreen/instagram Bruklin Bekam i Nikola Pelc

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!