Viktorija Bekam možda jeste cenjena u modnim krugovima, i svaka njena kolekcija rasproda se gotovo preko noći, ali joj ipak, iako je njen uticaj nemerljiv, javnost neke stvari ne oprašta. Tako slavna dizajnerka nije mogla ni da sanja da će se naći na meti užasnih komentara samo zato što je 11-godišnjoj ćerki Harper dozvolila da obuče haljinu sa dubokim dekolteom, koja, prema mišljenju mnogih, nije za devojčicu tog uzrasta.

Naime, Viktorija je na ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu predstavila svoju novu kolekciju, a društvo joj je, očekivano, pravila i porodica. Međutim, pažnju svih ukrala je Harper koja je prošetala u haljini sa čipkanim bretelama i dubokim dekolteom, a look je upotpunila patikama i elegantnom torbom, kao i kikicama koje su dodatno naglasile njeno godište.

Dizajnerka, koju su nedavno prozivali i zbog toga što joj javnost godinama "nije videla zube", s obzirom da je poznato da se ne smeje kako joj ne bi izlazile bore (pored toga što je opsednuta večnom mladošću i mršavošću), optužena je od strane pojedinaca na internetu da je loša majka, pogotovo kada je određene fotografije podelila na svom Instagramu.

Harper Bekam pojavila se u haljini sa dubokim dekolteom.
Instagram 

"Strašno", "Bacaš je pedofilima", "Pusti dete da bude dete", "Ovo tako nije za devojčicu od 11 godina", "Sve smo se mi oblačile iz maminog ormara, ali ovo je ipak previše za crveni tepih", "Harper je dete, čemu ta preterana seksualizacija", "Loša si majka. To što si ti opterećena lepotom i mladošću ne znači da treba da kvariš ćerku"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama. 

Harper Bekam našla se u središtu skandala jer su joj roditelji dozvoli da nosi haljinu koja nije za njen uzrast.
Instagram 

Međutim, bilo je i onih koji su Viktoriju branili ističući da je "Harper samo dete, te da šta god da obuče, i dalje ima samo 11 godina i ne bi trebalo da se gleda na stajling kao što bi se gledalo da je reč o odrasloj osobi". 

Inače, miljenica Bekamovih nedavno se našla na meti kritika zbog izgleda, zbog čega je navodno porodica pobegla iz Britanije i otišla na krstarenje Evropom, gde su i proslavili njen rođendan.

Harper Bekam proslavila je rođendan van Britanije.
Instagram 

"Ona je u tom uzrastu kada se njeno telo menja, ali radi se o tome da mnogo komuniciramo kao porodica i da se ona okruži dragim prijateljima. Ali to je prilično zastrašujuće, ne mogu da lažem", rekla je gospođa Bekam.

Međutim, tada je Viktorija takođe objasnila da se njenoj jedinoj ćerki ne žuri da odraste i da uživa u oblačenju primerenom za svoje godine, te je ovakav "izlet" u modne vode bio više nego iznenađujuć, zbog čega su mnogi ubeđeni da je ona ta koja je ćerku obukla u neprimereno izdanje, a ne da je to izbor same Harper. 

Harper Bekam je Viktorija navodno naterala da obuče provokativnu haljinu.
Instagram 

Šta vi kažete, da li je haljina u kojoj se naslednica Bekamovih pojavila na reviji primerena za njen uzrast? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima, a u nastavku pogledajte još neke fotografije 11-godišnje Harper.

Instagram Pogledajte kako izgleda ćerka Viktorije i Dejvida Bekama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!