Porodica Bekam trenutno odmara na hrvatskoj obali, gde je ćerka slavnog para Harper Seven najmlađe proslavila11. rođendan. Ponosna majka Viktorija slikama se pohvalila na Instagramu, ne slutivši da će upravo time izazvati komentare hejtera.

Život ove devojčice pod lupom je od kada se rodila, a u nekoliko navrata izgled najmlađe članice porodice Bekam bio je meta užasnih komentara. Iz tog razloga, Viktorija želi da zaštiti svoju ćerku od hejtera na društvenim mrežama dok je u pubertetu.

"Harper nije na društvenim mrežama, tako da još ne moramo da se plašimo kritikovanju njenog izgleda", rekla je jednom prilikom Viktorija za australijski Vogue. Dodala je i kako je brine koliko ljudi mogu da budu okrutni, te kako veruje da će se uspeti da se pobrine da  Harper bude okružena dobrim ljudima uz koje će izgraditi samopouzdanje koje će joj pomoći da se ne obazire na loše komentare.

harper bekam proslavila rođendan u hrvatskoj
Instagram 

"Ona je u tom uzrastu kada se njeno telo menja, ali radi se o tome da mnogo komuniciramo kao porodica i da se ona okruži dragim prijateljima. Ali to je prilično zastrašujuće, ne mogu da lažem", rekla je gospođa Bekam.

Viktorija je takođe objasnila da se njenoj jedinoj ćerki ne žuri da odraste i da uživa u oblačenju primerenom za svoje godine.

"Nedavno mi je zapravo rekla: "Mama, videla sam neke tvoje slike dok si bila u "Spice Girls", a tvoje su suknje bile neprihvatljive. Jednostavno su bili prekratke".Tada ju je i Dejvid podržao: "Apsolutno, Harper! Stvarno, stvarno jesu". I zapravo je bila prilično zgrožena time koliko su moje suknje kratke. Rekla sam: "Zar nikad nećeš nositi takve suknje?"Ona je rekla: "Apsolutno ne. "Videćemo", rekla je Viktorija.

Harper nije jedino dete poznatih roditelja koje se zbog svog izgleda našlo na meti kritika, a njena priča sve više podseća na onu koja se godinama veže uz Emu, ćerku Dženifer Lopez.

Naime, Emu su često prozivali na društvenim mrežama jer nije kopija svoje slavne majke koja se s vremenom nametnula i kao modna ikona. Devojčica, sudeći po fotografijama, umesto ženstvenih haljina, preferira široku mušku odeću i sportski stil.

dženifer lopez sa ćekom emom
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Srećom, sve više je onih koji staju u njenu odbranu i ističu kako je pravo osveženje videti "normalno"dete slavnih roditelja koje se ne trudi da bude starije nego što jest i da ima svoj fazon kada je u pitanju odeća koju nosi.

Ipak, izgled ove tinejdžerke nije jedino o čemu se polemiše. Mnogi su je upoređivali sa dečkom i komentarisali njenu seksualnost nazivajući je transrodnom. Iako o tome Džej Lo nije želela da priča, nedavno je na svom nastupu otkrila da je njena ćerka transrodna. 

Naime, dok je govorila o ćerki koja joj se pridružila na sceni, koristila je rodno neutralnu zamenicu 'they', odnosno 'oni'.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, GMD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek sa porodicama.

"Stalno ih zovem da pevaju sa mnom, ali oni ne žele. Ovo je zato jako posebna prilika. Oni su jako, jako zauzeti. Imaju posla. I skupi su. Košta me kad oni izađu na pozornicu", našalila se Lopezova.

"Ali, vredni su svake pare jer su moj najdraži partner za duet ikada", dodala je. Upravo ispod jednog od videozapisa s koncerta našli su se brojni komentari koji nisu podržali ovaj potez, a neki su pisali da je sigurno 'takva' zbog mamine ogromne slave s kojom ne zna da se nosi.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!