Dejvid i Viktorija Bekam proslavljaju ove godine 23 godine braka, a fudbaler je svoju suprugu obradovao putovanjem najpre u Pariz i Veneciju, a potom i u susednu nam Hrvatsku.

Par je na letovanje poveo i ćerkicu Harper koja je upravo na ostrvu Lopu i proslavila 11. rođendan, a slavni fudbaler je detalje proslave objavio na svom Instagram profilu.

Harper Bekam proslavila je rođendan u Hrvatskoj.
Instagram 

Inače, kako piše "Dubrovački dnevnik", Bekamovi su smešteni u jednom od najluksuznijih kompleksa na primorju, a cena noćenja je zaista samo za one sa dubokim džepom.

Hrvatski portal navodi da je ova informacija potvrđena iz nezvaničnih, ali pouzdanih izvora, kao i da se ispred kompleksa Lopud 1483 nalazi obezbeđenje poznatog para.

Dejvid i Viktorija Bekam uživaju na primorju.
MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Cena noćenja je čak 10.000 evra za 10 osoba dok za jedno noćenje treba izdvojiti oko 1.400 eura. Ipak, ako uzmemo da se bogatstvo Bekamovih procenjuje na čak 450 miliona dolara, ovako nešto za njih je prava sitnica.

Međutim, bračni par je imao i određene zahteve. Tako su, primera radi, samo da bi posetili jedan od najpoznatijih restorana na ostrvu Šipan bili su izričiti u tome da niko ne sme da ih fotografiše, a to su osoblju posebno naglasili. Nažalost, ovaj zahtev im nije ispunjen te su hrvatski portali prepuni njihovih fotografija sa primorja.

Ovo nije prvi put da letuju u našem regionu

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da su se Bekamovi zaputili u "naše" krajeve. Tako su 2018. godine boravili u Crnoj Gori sa decom. Par je u tajnosti sleteo na podgorički aerodrom i odseo u jednom od najluksuznijih odmarališta na Svetom Stefanu u kojem je 2014. godine i Novak Đoković priredio svadbeno veselje sa Jelenom.

Dejvid Bekam u Crnoj Gori je letovao pre 4 godine.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kasnije su ponovo produžili na hrvatsko primorje, a kako su se tada proveli pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Dejvid Bekam letovao je sa porodicom u Crnoj Gori 2018. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!