Viktorija i Dejvid Bekam uskoro bi mogli da se nađu na sudu sa Šeron Bel, koja je poznati par optužila da joj je ukrao jajne ćelije, kojom je začeta njihova naslednica Harper Seven.

Naime, kako prenosi BBC Bekamovi su protiv Šeron Bel podigli tužbu zbog uznemiravanja jer im je slala pisma, kucala na vrata i čekala njihovu ćerku Harper ispred škole posle nastave kako bi razgovarala sa njom.

Dejvid oseća uznemireno i boji za sigurnost svoje porodice, a posebno zbog činjenice da je Šeron Bel došla na njihovu adresu i pokušala ući u kuću u "lažnom uverenju" da je ona Bekamova supruga, pišu strani mediji.

Šeron je na saslušanju rekla kako se ne oseća krivom, a suđenje će se održati u julu ove godine.

Pojavila se žena koja tvrdi da je majka Bekamove ćerke
Instagram 

"Bel živi u lažnom uverenju kako je u vezi s Dejvidom Bekamom, kako je on ukrao njene jajne ćelije i kako je Harper Bekam njeno dete. Zato je čekala Harper ispred škole 18. novembra 2021. godine", rekla je tužiteljka.

"Dejvid Bekam se boji za sigurnost svoje porodice i veruje da je njeno ponašanje za cilj imalo da uplaši njegovu porodicu. Tvrdi kako ne poznaje tuženu i kako ona nije majka njegovog deteta", dodala je.

Bekamovi se trenutno sude sa ženom koja tvrdi da joj je Dejvid ukrao jajne ćelije
VBDB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sudija je rekao kako je reč o "bizarnoj tvrdnji da su gospođi Bel ukradene jajne ćelije i da je to dete njeno dete".

"Čovek ne mora biti stručnjak u biologiji da bi odmah mogao ustanoviti kako je reč o zabludi", rekao je sudija.

Bel živi u lažnom uverenju kako je u vezi s Dejvidom Bekamom
Shutterstock 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!