Ako se već mesecima piše o nečemu u svim svetskim medijima, onda je to o svađi Viktorije Bekam sa snajkom Nikolom, suprugom njenog najstarijeg sina Bruklina Bekama.

Iako su dame bile veoma bliske, venčanje je promenilo njihov odnos. Kako se pričalo, Nikola je želela da sve ima pod kontrolom, kao i njena milijarderska porodica, a Bekamovi su se često osećali isključeno, a sve je kulminiralo kada je Nikola odbila da obuče Viktorijinu venčanicu.

Nikola Pelc i Viktorija Bekam.
Instagram 

Pominjan je i predbračni ugovor koji je Bruklin morao da potpiše, a koji nije prijao porodici Bekam, da bi na kraju porodica sedela odvojeno od Pelceovih na venčanju. Bruklin je tada odabrao stranu tako što navodno mesecima nije razgovarao ili se viđao sa svojom porodicom, ali mladi par je nedavno podržao Viktoriju na Nedelji mode u Parizu, baš kao i prošle godine, piše Story.hr.

„Toliko puta sam rekla: među nama nema svađe. Ne znam. Niko nikada ne želi da piše lepe stvari. Zaista je čudno znati istinu, a onda pročitati nešto potpuno pogrešno“, rekla je milijarderka za Cosmopolitan, još jednom demantujući loše odnose, ali još nije mnoge uverila da je među porodicama sve u redu.

Nikola je ranije važila za razmaženu bogatašicu, a glumica i pevačica Bela Torn javno se oglasila protiv nje, nazvavši je „zlom“ osobom koja se samo pretvara da je fina i slatka.

Nikola Pelc i Bruklin Bekam.
Profimedia 

„Nameravala sam i zaista sam želela da obučem Viktorijinu venčanicu, a onda sam posle nekoliko meseci shvatila da njen atelje to ne može da napravi, pa sam morala da izaberem drugu haljinu“, rekla je ranije Nikola.

pritnscreen/instagram Bruklin Bekam i Nikola Pelc