Odnosi u porodici Pelc/Bekam već duže vreme glavna su tema medija, ponajviše zbog problema između "zle snajke" Nikole i majke njenog supruga, "svekrve iz pakla" Viktorije Bekam. 

Kako se šuškalo svih ovih meseci, čuvena Posh Spice u sve se mešala, pokušavajući da bude bitna čak i na dan venčanja mladenaca, što je Nikoli, očekivano, smetalo.

Viktorija Bekam mešala se u sve planove Nikole Pelc.
Instagram 

Ona je povredila suprugu svog sina i time što nije nije želela da joj kreira venčanicu, vadeći se na nemanje vremena. Takođe, kako se pisalo, Viktorija se nadala da će moći da se dokopa dela bogatsva Pelcove s obzirom da je njena porodica jedna od najimućnijih. 

Nikola Pelc jedna je od najimućnijih Amerikanki.
Instagram 

Ipak, čelični ugovor osigurao je novac obe strane. Problemi su se samo ređali, te je tako Viktorija redovno "slučajno" zaboravljala da čestita praznike snajki, i čak bi je i isekla sa fotki. 

Bilo je tu dosta toga, no, čini se da su "ratne sekire" konačno zakopane, s obzirom da su se nedavno svi fotografisali zajedno, demantujući da postoje bilo kakvi problemi. 

Nikola je nedavno dala i veliki intervju u kojem je pričala otvoreno o nekim stvarima, kao što su planovi sa Bruklinom i slično. 

Tako je otkrila da ona i njen suprug "štede novac" da bi kupili dom iz snova u Los Anđelesu.

Ćerka investitora milijardera Nelsona Peltza rekla je da žele da budu u LA zbog posla, pre nego što je priznala da se nada da će jednog dana odgajati decu u svojoj "kući iz snova".

"Sada štedimo novac da kupimo kuću o kojoj sanjamo. Ali oboje iskreno volimo Njujork. Da je naš posao tamo, bili bismo tamo za pet sekundi", otkrila je u razgovoru za Cosmopolitan.

Takođe, otkrila je da oboje sanjaju o velikoj porodici, te da nije isključeno i da će usvojiti decu pored biološke. 

Ovakvi stavovi oduševili su njene fanove koji su joj apaludirali što "ne želi da živi na tuđoj grbači".

"Iako realno njena porodica ima novca da nas kupe sve zajedno, Nikola i Bruklin žele da zarade sami. Poštujem", "Ovo je retko. Uglavnom deca poznatih sve dobijaju na tacni, ova devojka se trudi, bravo", "Nikola pokazala šta znači udati se iz ljubavi. Zajedno mogu sve. Zajedno štede, planiraju, tako treba", glasili su komentari na mrežama.

No, bilo je i onih koji su ponovo vratili Viktoriju u priču, komentarima da bi "mogla da uči od snajke šta znači stvarati zajedno, a ne udati se zbog para". 

Viktorija Bekam navodno se udala samo zbog para.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Spomenuli su i Viktorijinog bivšeg verenika koji je bio električar i skromno je zarađivao, a onda joj je slava udarila u glavu i shvatila je da može bolje.

"On nije bio prava osoba za mene, nisam uživala, morala sam da završim sa tom vezom. Nisam mu vratila prsten, još uvek ga imam, zato što je opako dobar! Zar to nije užasno? Zvučim kao veliki materijalista", rekla je tada Viktorija.

Mark Vud je u početku pričao sve najlepše o bivpij devojci sve do trenutka kada ga je javno izvređala. 

"Iz nekog razloga sam već bila verena. On se bavio alarmima. Šteta što nije ostao u špajzu u kom sam ga srela u maminoj kući".

Nakon toga je Mark bio veoma povređen i nije više mario za to da li će postideti Viktoriju, pa je rešio da i sam progovori o vezi potvrdivši da su njegovoj bivšoj bile bitne samo pare. 

Doduše, Viktorija je uspela da uhvati jednog od najboljih frajera tog vremena tako da se može reći da je dobila i "jare i pare". Ipak, danas mnogi smatraju da bi od svoje snajke mogla da uči šta znači sticati novac i zajednički doći do cilja, umesto dobiti sve na tacni. No, čini se da ove kritike nekadašnju Spajsicu baš i ne dotiču... ona uživa u Dejvidovom novcu koji joj je spasio i kompaniju i ne mari za ono što ljudi pišu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!