Iako se bogastvo Dejvida i Viktorije Bekam procenjuje na oko 450 miliona dolara, te se na njihovim profilima često mogu videti fotografije sa glamuroznih zabava i luksuznih putovanja, ukoliko ste mislili da u takvom životu uživa i makar uža porodica slavnog fudbalera, varate se.

Naime, kako danima ne prestaje da bude akuelna svađa Viktorije i supruge njenog sina Bruklina, zbog čega su mu okrenuli leđa, mnogi su se zapitali da li je isključivost nešto što je normalno za Bekamove i podsetili se situacije sa Dejvidovom sestrom Lin koja je proteklih godina prošla kao bosa po trnju.

Naime, uprkos milionima koje poseduje, Dejvid je godinama puštao rođenu sestru da se muči, pa čak i da živi od socijalne pomoći.

U jednom trenutku je Lin morala i da prodaje svoju imovinu na internetu gde su se našle i retke ploče, kopačke, knjige i slično, samo kako bi imala za hleb i ne bi završila na ulici.

Vesti o teškom životu Lin odjeknule su poslednji put 2019. godine, malo nakon što se saznalo da je Bekam bio domaćin zabave vredne 30.000 funti kojoj Lin nije prisustvovala. Naravno, pukla je bruka, a danas se čini da su ona i Dejvid konačno u boljim odnosima, iako nije poznato da li je Bekamova sestra uspela da se konačno isčupa iz finansijskih problema. On je čak prošle godine i objavio zajedničku fotografiju sa majkom i svim sestrama, a Lin je konačno izgledala nešto bolje nego što je to u prošlosti bio slučaj. No, šta se desilo pa je Bekam okrenuo leđa sestri i to u najranjivijem trenutku?

Lin Bekam našla se na fotki sa dejvidom.
Instagram 

Naime, odnos Dejvida i Lin pogoršao se još 1998. godine, kada je fudbaler upoznao njenog budućeg muža. Zbog toga je na jedvite jade pristao da godinu dana kasnije dođe na venčanje, dok je Viktorija Bekam to odbila da učini.

Međutim, Lin se na kraju razvela 2015. godine, a potom ušla u tešku borbu za starateljstvo nad troje dece. Njen bivši suprug svojevremeno je umešan u trgovinu drogom, pa je njihov dom često bio stecište raznoraznih dilera. Inače, kuću je sestri i kupio Dejvid za 250.000 funti.

Dok jedan deo engleskih medija tvrdi da je problematični bivši muž najverovatniji razlog zbog kojeg se Dejvid Bekam distancirao od sestre, drugi naglašavaju da nije smeo ni u jednom trenutku da je ostavi na cedilu, te da je ona tada potpuno zavisila od države.

Dejvid Bekam ostavio je sestru na cedilu
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kada se saznalo da Lin rasprodaje imovinu kako bi pobedila bivšeg supruga na sudu, Dejvid je navodno bio šokiran i tvrdio da nije imao pojma šta se dešava u životu njegove sestre. 

Inače, Bekam je pre nekoliko godina, u jednom većem intervjuu ispričao da mu je otac još u prošlosti rekao da mu je jedino zaduženje da u životu pazi na svoje dve sestre, Džoen i Lin.

"Obećao sam mu da ću to i činiti dok sam živ", izjavio je Dejvid. S obzirom da je dao obećanje, činjenica da je sestri okrenuo leđa nemajući pojma kroz kakve užase prolazi bila je razočaravajuća.

No, iako mu je javnost oprostila prvi put, nikome nije bilo jasno zašto i te 2019. nije priskočio sestri u pomoć kada je po drugi put prolazila kroz golgotu, kao i njenoj deci koja ipak, nizašta nisu bila kriva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!