Viktorija i Dejvid Bekam možda su u braku 24 godine, ali njihove emocije jake su kao prvog dana, ako ne i jače. Ipak, daleko da je njihov odnos uvek bio samo med i mleko. Fudbaler je prema pisanju stranih medija, u više navrata bio neveran, ali Viktorija nije želela da odustane od odnosa, pogotovo što su zajedno dobili i četvoro dece. 

Istrajnost se isplatila, te je par prevazišao probleme, ali da tu i tamo ipak "povuče uzicu" dalo se primetiti i nedavno na Jacquemus reviji koju su pratili iz prvog reda. 

Viktorija Bekam branila je Bekamu da gleda u Điđi.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, Dejvid je sve vreme snimao i fotografisao modele, sve do trenutka kada je ispred njega prolazila Điđi Hadid, koja je bila jedna od nosilaca revije. U tom momentu, fudbaler je spustio telefon i gotovo skrenuo pogled dok nije prošla.

Sve to mnogima je bilo više nego čudno, te ih je podsetio na skandal iz 2018. kada je Bekam očarano gledao u Belu Hadid, sestru Điđi Hadid.

Sa Belom se sreo mesec dana kasnije u Tokiju, gde su sedeli jedan pored drugog na reviji. Bekam je i pre toga "uhvaćen" kako radoznalo posmatra devojke u svom okruženju, otuda i komentari da mu je Viktorija zabranila da fotografiše Điđi.

Da li u ovim pričama ima istine - ne znamo, ali čini se da Viktorija ipak čini sve kako Bekam ne bi ponovo pao u "iskušenje". Podsetimo, nakon što su se sreli 1997. godine, fudbalski as Mančester junajteda i spajsica Viktorija Adams postali su par,  a sudbonosno da izgovorili su dve godine kasnije. 

"Moja žena me je izabrala iz albuma za sličice. Ja sam nju izabrao sa televizije", rekao je Dejvid u svojoj autobiografiji. "Išlo je tako glatko kao da smo oduvek bili suđeni jedno drugom."

Viktorija je malo pre toga izašla iz veze sa lokalnim električarom. Bila je verena za Marka Vuda koga je upoznala kada je u domu njenih roditelja montirao alarme. Čak su i živeli zajedno u njenom otmenom domu, Mark je bio ludeo zaljubljen u Spajsicu.

Logičan korak bila je prosidba, a Viktorija je s oduševljenjem prihvatila verenički prsten. Ali, na kraju se nisu venčali. Čak je u jednom trenutku Poš sebe nazivala Viktorija Adams Vud. Ipak, slomila je srce svom vereniku kada je raskinula šestogodišnju vezu kada su Spajsice dostiglu ogromnu slavu.

"On nije bio prava osoba za mene, nisam uživala, morala sam da završim sa tom vezom. Nisam mu vratila prsten, još uvek ga imam, zato što je opako dobar! Zar to nije užasno? Zvučim kao veliki materijalista", rekla je Viktorija jednom prilikom. 

Iako je u početku govorila lepo o bivšem, kasnije ga je sramno ponizila rekavši: "Iz nekog razloga sam već bila verena. On se bavio alarmima. Šteta što nije ostao u špajzu u kom sam ga srela u maminoj kući", što je Mark teško podneo i kasnije je po njoj "opleo" u medijima. 

No, Viktorija je već bila sa Dejvidom i nije imala nameru da se vraća na električara. Međutim, ono što je usledilo u odnosu sa fudbalerom mnogi su okarakterisali kao "karmu" za sve loše što je činila bivšem. 

Naime, iako se sada približavaju srebrnoj godišnjici braka, 2004. godine je ozbiljno uzdrmana njihova idila. Naime, Dejvid je, navodno, imao aferu sa svojom asistentkinjom Rebekom Los. Mediji su to nazivali najvećom pričom od smrti princeze Dajane, ali Bekamovi su hitno demantovali sve navode, i Dejvid i Viktorija.

I pre nego što je ona izašla sa ovakvim tvrdnjama u javnost, spekulisalo se da između Dejvida i njegove asistentkinje postoji nešto više od odnosa poslodavac-zaposleni kada su 18. septembra 2003. godine uslikani u jednom madridskom noćnom klubu.

Očekivano, Viktoriji nije padalo na pamet da se razvede, te je navodno besno pozvala Rebeku i zapretila joj da se kloni njenog muža. Pretnje su bile toliko ozbiljne da se Losova istog trenutka sklonila od Dejvida, ali je novonastalu slavu "masno" naplatila.

Rebeka Los bila je ljubavnica Dejvida Bekama.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

  Kako je svojevremeno pričala, nudili su joj milion funti da napravi seks-snimak koji bi dala britanskim medijima, što ona nije želela da uradi, jer kako je rekla uvek joj je bila bitna istina, a ne novac.

Tako je, isplivalo sve ono što joj je govorio o supruzi i njenom telu. Nekadašnja ljubavnica istakla je kako je sa fudbalskom zvezdom imala divlji se*s i to u Viktorijinom i njegovom krevetu, kada joj je priznao da mrzi telo svoje žene.

"Gade mi se njene koske i opsednutost mršavošću", rekao joj je navodno Bekam. Uživao je u kinki stvarima koje nije mogao da radi sa nekadašnjom Posh Spice, uključujući lance, bičevanje, vezivanje i slično.

"Priznao mi je da Viktoriju gleda kao sestru, ortaka, a ne kao partnerku. Oni nisu imali odnose jako dugo", rekla je Rebeka za People svojevremeno. Takođe, ona je priznala da je Dejvidu bio fetiš kada nosi Viktorijine stvari, jer su joj pristajale "kako pravoj ženi treba da stoje haljine".

Srećom, Dejvid i Viktorija prevazišli su krizu, te su nastavili tamo gde su stali, pa danas srećno da žive sa svojom decom Bruklinom, Romeom i Kruzom, a u međuvremenu dobili su i ćerku Harper Seven.

Bonus video:

Viktorija Bekam TikTok/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!