Jacquemus revija okupila je creme de la creme svetskog džet-seta. Sve je vrvelo od poznatih imena, ali u prvom redu nije mogao da sedi bilo ko. Naime, revija se gledala iz čamaca koji su bili tik uz pistu, a u su mogli da sede samo najbolji i najupoznatiji. 

Očekivano, mesta u prvom redu bila su rezervirana i za Viktoriju i Dejvida Bekama, koji su došli na događaj savršeno stilizovani, međutim, pažnju svih privukao je fudbalerov neobičan postupak. 

Naime, Dejvid je sve vreme snimao i fotografisao modele, sve do trenutka kada je ispred njega prolazila Điđi Hadid, koja je bila jedna od nosilaca revije. U tom momentu, fudbaler je spustio telefon i gotovo skrenuo pogled dok nije prošla. 

Dejvid Bekam je skrenuo pogled dok je prolazila Điđi.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sve to mnogima je bilo više nego čudno, te ih je podsetio na skandal iz 2018. kada je Bekam očarano gledao u Belu Hadid, sestru Điđi Hadid.

Sa Belom se sreo mesec dana kasnije u Tokiju, gde su sedeli jedan pored drugog na reviji. Bekam je i pre toga "uhvaćen" kako radoznalo posmatra devojke u svom okruženju, otuda i komentari da mu je Viktorija zabranila da fotografiše Điđi.

Da li u ovim pričama ima istine - ne znamo, ali čini se da Viktorija još dugo neće moći da se ratosilja "titule" omražene, s obzirom da je mesecima bila na meti kritika zbog odnosa sa suprugom njenog sina Bruklina, zbog čega su je zvali i "svekrvom iz pakla". 

Viktorija Bekam bila je u centru skandala i zbog žene svog sina.
Instagram 

Sa druge strane, ne smemo zaboraviti ni da je Dejvid Bekam više puta bio neveran u prošlosti, te ne treba da čudi to što ga Viktorija drži na "udici" jer realno, kome bi bilo do toga da ponovo trpi skandale.

Bonus video:

Viktorija Bekam TikTok/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!