Kada ste sa nekim u braku duge 24 godine, logično je pomisliti da znate svaki pedalj tela osobe koju volite. No, čini se da je situacija potpuno drugačija u slučaju Viktorije i Dejvida Bekama

Kako stvari stoje, iako su zajedno više od dve decenije, proslavljeni fudbaler nikada nije video jedan deo tela svoje supruge, što je i sama priznala u poslednjem snimku na njenom Instagramu.

Viktorija Bekam nikad nije pokazala Dejvidu obrve.
pritnscreen/instagram 

Naime, dok je reklamirala svoje nove olovke za obrve i pokazivala kako se šminka, Viktorija je priznala jednu stvar koja je mnoge iznenadila. Ona je priznala da za sve ovo vreme niko nikad nije video njene prirodne obrve, pa čak ni njen muž Dejvid. 

Potom je dodala da je ovo prvi put da će njeni pratioci, kojih je više od 30 miliona, videti njene obrve bez šminke. 

"Ovo je prvi put da sam ikome dopustila da me vidi "bez obrva". Čak me ni moj muž nikad ne vidi s prirodnim obrvama", ispričala je dizajnerka.

Međutim, sudeći po snimku, Viktorija je već imala malo šminke, te se ipak čini da svetu ipak nije pokazala njihovo realno stanje.

Kako je nekadašnja Posh Spice priznala, ona je veoma nesigurna zbog svojih obrva koje su postale retke nakon godina i godina preteranog čupanja, i potom dodala da u njenim obrvama postoje rupe jer ih je 90-ih čupala u tanke linije kako bi bile u skladu s tadašnjim trendovima.

"Preterano čupanje ostavilo mi je prilično razmaknute obrve, ako možete videti, nekoliko mi nedostaje s obe strane. Kao što sam rekla, zbog previša čupanja zaista sam postala prilično nezadovoljna svojim obrvama, da budem potpuno iskrena. Trenutno nemam ništa na ovim obrvama, ali vidite koliko moram da ih popunim i poravnam", ispričala je.

Naravno, ljudi su jasno videli da su njene obrve ipak iscrtane, a neki su sugerisali i da su rađene trajnom šminkom, te da ipak nije pokazala kakve su zaista, nakon čega je Viktorija isključila komentare. 

Ovo doduše nije prvi put da Viktorija pokušava da prevari pratioce, jer je prvi put slično uradila pre nekoliko meseci kada je pokazala lice "bez šminke", iako je jasno vidljivo da je našminkana, te nije isključeno da ćemo ovakve njene "bisere" videti i u budućnosti.

Bonus video:

Šminkanje Viktorija Bekam Instagaram/victoriabeckhambeauty

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!