Dejvid i Viktorija Bekam danas imaju jedan od najstabilnijih brakova u svetu poznatih, ali nije tajna da je u prošlosti bila potpuno drugačija situacija. Te 2004. svet nije prestajao da bruji o njegovoj aferi sa Rebekom Los koja mu je bila desna ruka i asistentkinja. Međutim, ona nije bila jedina koja je čuvenom fudbaleru "drmala kavez". 

Dejvid Bekam nije uvek bio veran Viktoriji.
Instagram 

Pre nego što je Lovova "grejala" Bekamov krevet, u njemu se našla čuvena španska manekenka Ester Kanadas, a detalje afere opisala je upravo Rebeka u svojoj knjizi. 

Naime, kada se otkrilo da su Rebeka i Dejvid uplovili u vezu, te da ju je fudbaler navodno terao i da nosi Viktorijine stvari, uz reči da mu se "gadi koščato telo" nekadašnje Posh Spice, Bekam je na sve načine pokušao da okarakteriše nekadašnju desnu ruku kao lažljivicu. 

Rebeka Los nije bila jedina Dejvidova ljubavnica.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dejvid je iz cele priče izašao kao frajer, a Rebeka je bila "ljubavnica", "rasturačica brakova" i slično. Njena reputacija je bila na korak od uništenja, te nije želela da se preda bez borbe. Odlučila je da progovori o onome što je znala i lično videla - fudbalerovoj aferi sa drugom ženom. 

Tako je otkrila da je Ester Kanadas u žurbi izbačena iz Dejvidove hotelske sobe samo nekoliko sati pre nego što je njegova supruga Viktorija došla u iznenadnu posetu.

Slavna manekenka ostala je u apartmanu kada je Dejvid otišao da trenira sa saigračima, i bio je dogovor da ga tu čeka. Međutim, samo nekoliko minuta nakon što je napustio hotel, njegovi telohranitelji su primili telefonski poziv u kojem su obavešteni da se Viktorija ukrcala u privati avion za Madrid. 

Tim Bekam u kojem je bila navodno i Rebeka počeli su da paniče, i odmah se bacili u akciju. Jedan telohranitelj je proverio Bekamov apartman da bi se uverio da li postoji bilo kakav inkriminišuć dokaz. Drugi je saopštio Ester da ima "5 minuta da skupi svoje stvari i da ode". 

"Dvojici telohranitelja je rečeno da izvedu Ester iz sobe što je manje moguće. Bilo je mnogo diskusija o tome ko će je probuditi", istakla je Rebeka. 

"Niko nije želeo da bude taj koji će joj reći da je Davidova žena na putu. Ali na kraju je jedan od Beksovih kubanskih telohranitelja ušao u sobu i rekao joj da izađe jer Viktorija treba da stigne".

"Ester nije bila zadovoljna, ali je uradila kako joj je rečeno."

Losova je potvrdila i da su Bekam i Ester, koju su zvali "latinska pantera" razmenjivali razvratne poruke, i uživali u telefonskom seksu. Rebeka je i sama priznala kako je ugovorila da Bekam upozna lepoticu koju je nazvao "gospođica sa punim usnama".

Flert Bekama i prelepe Ester koja je u to vreme bila jedna od najplaćenijih španskih manekenki počeo je 22. septembra na proslavi Ronalda nakon Svetskog prvenstva u Madridu. Rebeka, je kasnije priznala da je Bekam imao nekoliko afera u isto vreme, ali da je Ester bila odlučna da zavede Dejvida. 

"Čim ga je Ester videla, "pikirala" ga je. Ovo je žena koja zna šta želi – i želela je Dejvida. Čim je videla Beksa, prišla je pravo do njega. Ubrzo je bila gotovo i šaputala mu je nešto na uho. Dejvid se smejao, očigledno mu se dopala pažnja."

"Kako je noć odmicala, zabava je postajala sve bučnija. Fudbaler i manekenka su se ljubili i pipkali u slabo osvetljenoj kući. Jedan od posmatrača je posvedočio da je postajalo divlje. Nije baš bila origija, ali je ljudima bilo svejedno neprijatno i sklanjali su se".  

Posle više od dva sata ćaskanja na sofi, Ester je uhvatila Bekama za ruku i odvela ga u sobu na spratu kako bi mogli da nastave da razgovaraju nasamo.

Rebeka je gledala kako David nestaje na spratu. Rekla je: "Dejvid i ja smo došli odvojeno da bismo izbegli bilo kakvu sumnju. Jedva sam razgovarala s njim te noći, a on je dugo razgovarao sa Ester. Znam da su uživali u međusobnom društvu i nisam bio uznemirena jer sam znala da ćemo se te noći zajedno vratiti u hotel iako je Ester bila očarana Dejvidom".

Bekam je konačno napustio zabavu u 3.30 ujutro - pet i po sati nakon dolaska. U svom hotelu, on se sastao sa Rebekom. Ali Rebekin prijatelj kaže da je, uprkos njegovoj romansi sa Losovom, Beksa i dalje privlačila Ester. Za nekoliko nedelja, Bekamovi telohranitelji Delfin Fernandez i Arsenio Ruiz dobili su naređenje da pokupe Ester i dovedu je u hotel Santa Mauro u "posetu" Bekamu. Nakon toga su se viđali više puta u njenom stanu u ekskluzivnom delu Madrida. 

"Dejvid je slao poruke Ester skoro svaki dan. Često bi se smeškao i razgovarao sa njom", ispričala je Rebeka. Ester ga je pratila i kada je igrao utakmice u gostima. 

Ali balansiranje svih tih veta pokazalo se teškim za Bekama. Dok je Posh uglavnom ostajala u Londonu, Rebeka je postajala sve ljubomornija na Ester, pa se čak i požalila prijatlejici da je videla poruke koje su razmenjivali i istakla da nisu ni nalik onima koje je ona razmenjivala sa njim. 

Dodala je: "Moja veza sa Davidom je bila emotivna. Ne kažem da sam bila zaljubljena u njega, ali je išla u tom pravcu. Međutim, to je verovatno bilo najbolje. Kada sam shvatila da je David imao intimni seks sa manekenkom onda je to promenilo naš odnos. To je svakako zaustavilo dalji razvoj. Nije mi se svidela činjenica da David nije bio iskren prema meni, ali nisam bila ljuta", istakla je Los.

Inače, Ester koja je počela da se bavi manekenstvom sa 14 godina, u to vreme se tek vratila u Madrid gde je radila full time.

Neko vreme je živela u Njujorku gde je bila udata za kolegu modela Marka Vanderloa 18 meseci. Ester, koja ima je tada imala trogodišnju usvojenu ćerku Maksin, zaljubila se u Vanderloa rođenog u Holandiji nakon što ga je upoznala na fotografisanju Done Karan.

Manekenka je takođe glumila u rimejku Pirsa Brosnana "The Thomas Crown Affair" i izlazila je sa nizom najpoželjnijih muškaraca u Španiji, te ne iznenađuje činjenica da ju je privukao Bekam. 

Ova zanosna žena i dan-danas se bavi modelingom, i gotovo se nimalo nije promenila od dana svoje najveće slave.

Sa druge strane, kada je reč o odnosu Rebeke i Dejvida, kada je Viktorija saznala sve, pozvala ju je i pripretila da se drži dalje od njenog supruga. Viktorija i Dejvid su prebrodili skandal, a Rebeka je iskoristila svojih 5 minuta slave. Pozirala je za "Playboy", ali i učestvovala u rijalitjima "Farma" i Celebrity Love Island".

Danas je u srećnom braku sa lekarom Svenom Kristjarom Skaiajom i ima dva sina Magnusa (12) i Liama (10).

Rebeka Los je danas u srećnom braku.
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Par se upoznao 2008. godine u rijaliti šou programu "71 Degrees North", gde je on radio kao medicinski lekar na setu. Zaljubili su se nakon što je Rebeka izbačena iz rijalitija. 

Rebeka danas predaje jogu i školuje se za medicinsku sestru jer, kako kaže, voli da pomaže ljudima, a skandal sa Bekamom ostavila je daleko iza sebe. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!