Viktorija i Dejvid Bekam zajedno su od 1997, venčali su se 1999. godine i možemo reći da su svašta prošli tokom braka. Posh spice, kako je nosila nadimakosvojila je čuvenog fudbalera, a u braku su dobili četvoro dece - tri sina Bruklina, Romea, Kruza i ćerku Harper.

Da im strasti ne manjka ni nakon dve decenije braka dokazuju nove fotografije. Naime, paparaci su snimili slavni par kako odmara u Majamiju na jahti. Viktorija i Dejvid tom prilikom snimljeni su u vrlo romantičnoj pozi - dizajnerka je sedela suprugu u krilu, a on ju je zagrlio. Nisu bili sami, uživali su u društvu prijatelja, a na osnovu ovih prizora možemo zaključiti da se vole kao i prvog dana.

Ali, nije da se nisu suočili sa izazovima tokom ovih godina, a kao najveći skandal navodi se Dejvidova afera sa ličnom asistentkinjom Rebekom Los.

viktorija i dejvid bekam snimljeni na jahti u majamiju
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

2004. ceo svet je brujao o skandalu - "idiličan" brak Viktorije i Dejvida Bekama bio je pred pucanjem zbog fudbalerove navodne prevare sa Rebekom koja je za kratko vreme postala glavna tema svih medija. Rebeka i Dejvid, prvi put su snimljeni 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Pametna i zgodna, obasipala je Dejvida pažnjom koja mu je preko bila potrebna, a granice između privatnog i poslovnog odnosa su se svakim danom sve više pomerale. Nije ni čudo što je Bekamu malo trebalo da padne na njene čari.

rebeka s kojom je dejvid varao viktoriju
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon objavljenih fotografija na kojima su veoma blizu jedno drugog, Bekamovi su dali izjavu za medije u kojoj su demantovali probleme u svom braku. Međutim kasnije se saznalo da su iste večeri Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i krenuli put njegovog apartmana u hotelu Santa Mauro. Afera je bila na vrhuncu.

Kako je tada tvrdio dobro upućeni izvor, Bekam je već u automobilu počeo da ljubi svoju asistentkinju. Milujući joj kosu i vrat rekao joj je da je čekao celu večnost na ovaj trenutak. U hotelu Dejvid je delovao nervozno i žurnim je korakom produžio kroz predvorje, a kad su se našli sami u njegovoj sobi prigušio je svetla u svojoj sobi.

Viktorija i Dejvid su prebrodili skandal, a Rebeka je iskoristila svojih 5 minuta slave. Pozirala je za "Playboy", ali i učestvovala u rijalitjima. Ipak, Rebeka nije želela da jedino ona bude kriva za sve, pa je rešila da javnosti otkrije istinu o Bekamovima, i prodala medijima celu priču o prevari.

Zbog svega toga je i ostala bez posla, a Dejvid se oštro ogradio od cele priče.

Za njihov odnos saznalo se par dana kasnije, a izrevoltirana Viktorija nazvala je Rebeku i zapretila joj da se drži dalje od njenog supruga.

Inače, luksuzna jahta na kojoj odmaraju je u njihovom vlasništvu i vredi šest miliona evra.  Sportskog je dizajna i napravljena je po narudžbini u otalijanskom brodogradilištu Ferretti. Ima 28,5 metara. Sastoji se od devet kabina, četiri su za posadu, a svaka od njih ima zasebno kupatilo. Za Dejvida kažu da je jedan od najbogatijih muškaraca - bogatiji je čak i od kraljice Elizabete.

dejvid bekam i viktorija beklam zajedno su od 1997 godine
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Oni koji ne vole Bekamove tvrde da se Viktorija i Dejvid Bekam ne mogu razvesti kao i da to ne čine jer bi tako izgubili značajn deo žele jer bi izgubili značajan svog bogatstva.

Brend "Bekam", prema procenama londonske škole marketinga vredi više od kraljice Elizabete II. Cela porodica angažovana je u svetu mode, te tako novac samo "kaplje". Bruklinu i Romeu kum je slavni pevač Elton Džon, a kuma im je Elizabet Harlei. Sva tri sina trenirala su fudbal u Arsenalovoj školi, a jednom je neko rekao da samo jedan komad njihove odeće verovatno košta više nego ceo odrmar običnog čoveka.

Najveći deo prihoda dolazi iz tri izvora: novca koji Dejvid i dalje zarađuje zahvaljujući fudbalu, novca koji donosi sam brend "Bekam" - "Beckham Brand Holdings" i Viktorijine modne industrije. Samo od svog brenda dnevno zaradi i do 50 hiljada funti, piše Daily MailPored toga, Viktorija je vlasnik i “Moody Productionsa” koji je 2019. poslovao sa preko 10 miliona funti dobiti. Spekuliše se a zarada u međuvremenu porasla.

Prema pisanju „The Mirror-a“, samo je prošle godine zabeležio prihod od 17,4 miliona funti koje je zaradio od prodaje parfema, luksuznih satova, odeće i obuće na kojima se nalazi njegovo ime.

Dejvid je nedavno predstavljen kao novi ambasador Maseratija i snimio je promotivni video, a potvrdio je i da će glumiti u Diznijevoj seriji kao mentor tima mladih fudbalera, za šta je potpisao milionski ugovor.

Bekamovi pored brojnih unosnih poslova u svom vlasništvu imaju nekoliko nekretnina čija se vrednost meri milionima dolara. Njihov stan u zapadnom Londonu vredan je 35,1 miliona funti, dok imanje u Kotsvoldsu vredi 6 miliona funti. Svemu ovome, Dejvid je pridodao nekoliko unosnih ugovora s kompanijama “Samsung”, “Adidas”, “Pepsi”, “H&M” i mnogim drugim, a danas to činje i njegova deca.

Shutterstock, Instagram Slavni sportista i njegova porodica na računu imaju više novca od kraljice Elizabete

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!