Milijarderka Nikola Pelc i Bruklin Bekam trenutno uživaju na medenom mesecu u Francuskoj.

Mladenci uživaju u svojoj romansi punim plućima, ali i u većem društvu. Naime, sa njima su milijarderkin brat Vil Pelc i ćerka Kvinsija Džonsa, Kenija Kinski-Džons.

Osim u romantičnim šetnjama, sladoledu i večerama, Nikola i Bruklin uživaju i u sunčanju i kupanju, a posebnu pažnju ovoga puta ukrao je 23-godišnji Bekamov naslednik, koji je u kupaćem pokazao brojne tetovaže kojima je ukrasio telo baš kao i njegov otac.

Bruklin Bekam i Nikola Pelc na medenom mesecu.
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, kada je u pitanju njegov otac, penzionisani fudbaler Dejvid Bekam, koji je tiha patnja mnogih žena, jedno je sigurno: on i dalje izgleda bolje od mlađih muškaraca, uključujući i svog prvorođenog sina, a ove godine je napunio 47 godina.

"Ono kad tata izgleda bolje od sina", "treba da se ugleda na sovg zgodno oca" "Neki sport bi mu dobrodošao", "Baš ga briga, lep je kao bog", bili su samo neki od komentara.

Dejvid Bekam izgleda bolje od sina Bruklina.
Instagram 

Podsetimo, mladi par je sudbonosno 'da' izgovorio 9. aprila u vili u Palm Biču na Floridi pred 500 gostiju, a na venčanje su potrošili oko 3,5 miliona dolara. Nikola je nedavno pričala o najvažnijem danu za Tatler magazin.

„Bio je to najbolji dan u mom životu, sve vreme sam razmišljala: 'Udajem se za svog najboljeg prijatelja' i to je jedino što je važno", zaključila je mlada milijarderka.

Pre venčanja uveliko se pričalo o predbračnom ugovoru koji je Bekamov naslednik morao da potpiše kako bi milijarderkin otac zaštitio svoje vrtoglavo bogatstvo.

Bruklin Bekam i Nikola Pelc su se venčali 9. aprila.
Instagram 

Ipak, Bekamov naslednik je bez pogovora pristao da ga potpiše, ali ovaj papir navodno nije bio prav njegovim roditeljima, Dejvidu i Viktoriji, koji su primili Nikolu u svoju porodicu raširenih ruku, sa kojomnjihov sin sada uživa u medenom mesecu.

Mnogi su na njegovom telu primetili mali višak kilograma i nedostatak fizičke aktivnosti, a mnogi misle i da je razlog opuštanja nakon svadbe i njegov lični kulinarski šou, koji je prikupio simpatije gledalaca.

Koliko se Bruklin Bekam razlikuje po fizičkom izgledu od svog oca pogledajte u nastavku:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bruklin Bekam nije tako zgodan kao svojotac Dejvid.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!