Porodica Bekam do pre nekoliko dana boravili su u susednoj Hrvatskoj, a slavni bračni par nakon toga uputio se u Italiju, a zatim na francusku obalu.

Ono što je svakako privuklo pažnju jesete jahta Viktorije i Dejvida Bekama koja vredi čak 6 miliona evra.

Naime, legendarni fudbaler častio se jahtom sportskog dizajna koja je izrađena po naruždbi u italijanskom brodogralištu Fereti. Duga je 28,5 metara i ima devet kabina. Od toga su četiri kabine za posadu, a svaka od njih ima zasebno kupatilo.

dejvid bekam poseduje jahtu koja vredi 6 miliona evra
FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na jahtu najviše može stati deset osoba, a Bekamovi su jahtu nazvali "Seven"u čast broja koji je nosio na dresu tokom bogate fudbalske karijere.

Jahta može dostići brzinu od 30 čvorova i ima domet od 300 nautičkih milja, otkriva španlski Mundo Deportivo.

S obzirom na to da je Dejvid Bekam veoma bogat i da se, kako su strani mediji pisali, procenjuje da je bogatiji od kraljice Elizabete, tako nas i ne čudi informacija da je rešio da se počasti luksuznom jahtom.

dejvid i viktorija bekam letovali su nedavno u hrvatskoj
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, brend "Bekam", prema procenama londonske škole marketinga vredi više od kraljice Elizabete II.

Najveći deo prihoda dolazi iz tri izvora: novca koji Dejvid i dalje zarađuje zahvaljujući fudbalu, novca koji donosi sam brend "Bekam" - "Beckham Brand Holdings" i Viktorijine modne industrije. Samo od svog brenda, Dejvid dnevno zaradi i do 50 hiljada funti, piše Daily Mail. Pored toga, Viktorija je vlasnik i “Moody Productionsa” koji je 2019. poslovao sa preko 10 miliona funti dobiti. Spekuliše se a zarada u međuvremenu porasla.

Prema pisanju „The Mirror-a“, samo je prošle godine zabeležio prihod od 17,4 miliona funti koje je zaradio od prodaje parfema, luksuznih satova, odeće i obuće na kojima se nalazi njegovo ime.

Dejvid je nedavno predstavljen kao novi ambasador Maseratija i snimio je promotivni video, a potvrdio je i da će glumiti u Diznijevoj seriji kao mentor tima mladih fudbalera, za šta je potpisao milionski ugovor.

Bekamovi pored brojnih unosnih poslova u svom vlasništvu imaju nekoliko nekretnina čija se vrednost meri milionima dolara. Njihov stan u zapadnom Londonu vredan je 35,1 miliona funti, dok imanje u Kotsvoldsu vredi 6 miliona funti.

Svemu ovome, Dejvid je pridodao nekoliko unosnih ugovora s kompanijama “Samsung”, “Adidas”, “Pepsi”, “H&M” i mnogim drugim, a danas to činje i njegova deca.

Shutterstock, Instagram Slavni sportista i njegova porodica na računu imaju više novca od kraljice Elizabete

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!