Proteklog vikenda, Dejvid Bekam je doživeo niz razloga za sreću, jer je njegov tim Inter Majami trijumfovao nad Nešvilom na njihovom terenu, u istoimenom gradu. Na stadionu "Geodis park" u Nešvilu okupilo se više desetina hiljada ljudi, a fudbalska legenda je zajedno sa svojom porodicom proslavio pobedu.

Bez sumnje, javnost je već dobro upoznata sa činjenicom da je Bekam suvlasnik ovog fudbalskog kluba, a rezultati prelaska Lea Mesija u ovaj tim već postaju očigledne na mnogim nivoima.

U trenutku radosti zbog pobede, Bekam je bio okružen svojom suprugom Viktorijom, kao i njihovom najmlađom decom, Kruzom i Harper. Viktorija je objavila na mrežama srećne trenutke putem zajedničkih fotografija, prateći ih rečima čestitki upućenih suprugu.

— Fenomenalna noć u Nešvilu! Ne možemo biti ponosniji na tebe Volimo te mnogo. Šampioni - napisala je Viktorija u objavi.

Osim svoje porodice, dizajnerka je objavila i Dejvidove fotografije s glumicama Riz Viterspun i Nikol Kidman sa kojom je fotografija postala viralna. Naime, na slici izgleda kao da Nikol ne može da skine pogled sa Bekama dok ga nežno pridržava za ramena. Na društvenim mrežama se prepričava njeno ponašanje i govor tela, a čak su i strani mediji preneli priču.

— Želim da me neko gleda kao što Nikol gleda Bekama, — Nakon ovih slika, neko će se večeras spavati na kauču, — Nikol ga gleda kao da je užina, — Neko se zaljubljuje, i to nije Viktorija — samo su neki od komentara ispod fotografije. Bez sumnje, ova slika je izazvala mnoge reakcije. 

Nikol Kidman gleda Dejvida Bekama
instagram/ victoriabeckham 

Nakon ovih komentara, Viktorija je obrisala fotografiju na kojoj je Dejvid sa Riz Viterspun, ali ne i onu sa Nikol Kidman na koju se prozivke i odnose. Da li je ovo bio još jedan marketinški potez ili je Riz prava pretnja, ostaje nam da vidimo.

Viktorija je obrisala fotografiju na kojoj je Dejvid sa Riz Viterspun
Print Screen/Instagram Victoria Beckham 

Bonus video:

Viktorija Bekam TikTok/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!