Pevačko "umeće" Viktorije Bekam od samog početka njene karijere bilo je tema javnosti. Čak i danas, mnogo nakon raspada benda "Spice Girls" u kojem se i proslavila, mnogi se i dalje pitaju da li je čuvena Posh Spice umela da peva ili ne. 

Iznenađujuće, na Jutjubu ćete naći i neke navodno "live" snimke koji su "dokazali" da Viktorija možda nema glas kao Vitni Hjuston ili Kristina Agilera, ali da peva poprilično pristojno.

No, iako stoji oznaka "live", ne treba mnogo da bi se shvatilo da dizajnerka i nekadašnja pevačica uopšte ne peva uživo. 

Mrežama kruži i njen snimak na kojem je samo njen mikrofon izolovan, te je jasno da je Posh Spice zaista pokušavala da drži harmoniju, ali da je to bilo prilično nesigurno, kao i da je većinu vremena "falširala". 

Sada se Viktorija ponovo latila mikrofona i to na karaoke zabavi nakon pobede Inter Majamija čiji je suvlasnik upravo Dejvid. Par se sjajno zabavljao uz pesmu Spice Girls "Say You'll Be There".

Doduše, oboje su samo pevušili, ne dopuštajući sebi da budu glasniji od muzike, međutim, u jednom trenutku Viktorija se opustila i čak otpevala delić uživo, a očekivano, kada se snimak pojavio na mrežama, mnogi su komentarisali da "bolje da nije". 

"Da je Viktorija Bekam bila uspešna u pevanju kao što je sjajna u modi, sigurno bi se više čula na snimku", jedan je od komentara.

Mnogi su se dotakli i njenog bivšeg verenika kojeg je ostavila čim se proslavila. Pre nego što je sreću našla kraj Dejvida, Viktorija se umalo udala za lokarnog električara.

Naime, ona je bila verena za Marka Vuda koga je upoznala kada je u domu njenih roditelja montirao alarme. Čak su i živeli zajedno u njenom otmenom domu, Mark je bio ludeo zaljubljen u Spajsicu.

Logičan korak bila je prosidba, a Viktorija je s oduševljenjem prihvatila verenički prsten. Ali, na kraju se nisu venčali. Čak je u jednom trenutku Poš sebe nazivala Viktorija Adams Vud. Ipak, slomila je srce svom vereniku kada je raskinula šestogodišnju vezu kada su Spajsice dostiglu ogromnu slavu.

- On nije bio prava osoba za mene, nisam uživala, morala sam da završim sa tom vezom. Nisam mu vratila prsten, još uvek ga imam, zato što je opako dobar! Zar to nije užasno? Zvučim kao veliki materijalista, rekla je tada Viktorija, zbog čega su mnogi sada pisali da je "dobro što je smuvala Bekama, jer od pevanja banke žute ne bi videla kao solista".

Viktorija Bekam sa Dejvidom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Podsetimo, Viktorija Bekam je 1994. postala članica "Spice girls", grupa je više puta prekidala sa nastupima pa iznova kretala karijeru. Na Instagramu komentarišu da jedva čekaju novu turneju, ali TMZ piše da do nove serije koncerata neće doći.

Bonus video:

Viktorija Bekam TikTok/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!