Prošlog ponedeljka je svet obišla vest da je najmlađa ćerka Viktorije i Dejvida Bekama proslavila svoj 12. rođendan, a tim povodom su joj slavni roditelji priredili luksuzno slavlje za pamćenje.

Sada se jedna od najbogatijih devojčica na svetu, Harper Bekam, pohvalila "poklonom" koji je dobila od "omražene snajke" Nikole Pelc.

Nikola Pelc sa Harper
Instagram 

Naime, u pitanju je tetovaža leptira, identična onoj koju Nikola ima na donjem delu leđa.

"Srećan rođendan mojoj mlađoj sestri Harper. Ti si veoma posebna devojčica i tako sam srećna što te imam u svom životu. Volim te najviše na svetu. Nadam se da ćemo zauvek biti ovako slične", napisala je supruga Bruklina Bekama.

Nije poznato da li je u pitanju prava ili privremena tetovaža, ali negativnih komentara ispod objave nije nedostajalo.

"Šta će devojčici od 12 godina tetovaža?", "Sve je tako izopačeno", "Ovo je tako pogrešno na svakom nivou", "Nadam se da je u pitanju samo privremena tetovaža", "Da li su Dejvid i Viktorija ovo odobrili?", "Šta će na ovo reći Viktorija?", samo su neki od komentara.

Nikola Pelc i Harper Bekam
Instagram 

Da li se radi o pravoj tetovaži i šta o tome misli Viktorija, sigurno ćemo saznati u budućnosti.

Podsetimo, porodica Bekam je za svoju mezimicu organizovala Prada rođendansku zabavu, na kojoj je sve bilo u znaku ove luksuzne marke.

Inače, Harper je rođena zvezda od samog rođenja. Devojčica vodi glamurozan život, putuje svetom privatnim avionima i najluksuznijim jahtama, a Viktorija je skoro uvek uz nju, pa je prati na svim modnim revijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!