Bruklin Bekam ponovo zabavlja javnost, a razlog je njegov novi potez kojim je izrazio ljubav prema supruzi Nikoli Pelc.

Naime, sin Viktorije i Dejvida Bekama gostovao je u emisiji Dženifer Hadson gde je pokazao da je tetovirao Nikol. Desnu ruku okitio je crtežom lika svoje supruge, a ponosno se hvalio usred emisije i napola skinuo košulju.

Bruklin Bekam istetovirao lik svoje supruge.
youtube printscreen 

Bruklin je strastveni ljubitelj tetovaža baš kao i njegov slavni otac David i tvrdi da ih ima između 80 i 100. Ali reakcije na njegovu najnoviju nisu baš pozitivne.

'Mama Viktoriji mora da se dopao crtež', 'Čoveče, momak ima milione na računu, a njegova tetovaža izgleda kao da je to uradio u kamp kućici', 'Tog tattoo majstora treba zatvoriti', 'Momak ima skoro 70 tetovaža posvećenih njegovoj ženi', 'Malo je lud', 'Bio sam zbunjen kada je uzeo ženino prezime sve dok nisam proguglao koliko vredi njenotac. Dobro odigrano, Bruklin!',bili su neki od komentara.

Ali tetovaža posvećena Nikoli nije bila jedini razlog za ruganje Bruklinu. Naime, primetili su da ispod ima tetovažu koju je posvetio ocu. „Pustite sliku sa Nikolom, pogledajte ispod nje. „Ima istetovirano sidro na kojem piše „tata“, kao da je Dejvid Bekam bio pripadnik mornarice“, rekli su.

Bruklin je mnoge svoje tetovaže posvetio svojoj supruzi, a na istoj ruci je istetovirao stihove pesme koja se svirala dok su šetali ka oltaru na svom venčanju prošlog aprila. Na grudi je stavio Nikolino prezime, a na vratu ima i njene oči, a ispod toga njene svadbene zavete.

Voditeljka Dženifer Hadson pitala je Bruklina kako je uzeo prezime svoje žene uz svoje, a ona je uradila isto. "To je bila moja ideja jer sam takođe želeo da odam počast prezimenu njene porodice, a znate da sam mislio da kada budemo imali decu, mislim da će biti tako slatko da mali Pelc-Bekamovi jure okolo", rekao je on.

Govorio je i o roditeljstvu. „Da, želim onoliko dece koliko moja žena želi. Želim mnogo dece, ali očigledno to zavisi od nje“, rekao je on.

Inače, strani mediji su nedavno pisali da Nikola želi da obnovi zavete sa Bruklinom jer nije zadovoljna prvim venčanjem u aprilu prošle godine. Prema Closer-u, glumica bi želela drugu ceremoniju venčanja koja bi bila 'pozitivan, srećan dan' nakon tolikog stresa. Izvor blizak glumici rekao je da je Nikolino prvo venčanje bilo veoma stresno od početka do kraja.

Bruklin i Nikola Pelc Bekam.
Instagram 

"Sve je to bila noćna mora. Daleko od toga da je bila u potpunosti zadovoljna venčanjem, nagomilavanjem sa tri različita organizatora, a sada se to povezuje sa svađama, problemima i tenzijama. Rekla je Bruklinu da oseća da to još uvek utiče na njihovu vezu i čak je rekla da joj je teško da gleda fotografije sa venčanja. To je samo podseća na svu dramu jer oboje izgledaju tako napeto. Tako je bilo reči o novoj ceremoniji venčanja za njihovu prvu godišnjicu. Ona želi da ponovi originalni dan sa novom haljinom, novim fotografijama i novim događajem - želi još lepši izgled", rekao je izvor.

On je dodao da bi druga ceremonija mogla da bude prilika da se popravi odnos između Nikol i Bruklinove majke Viktorije Bekam, jer bi to „signaliziralo novi početak“.

pritnscreen/instagram Bruklin Bekam i Nikola Pelc

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!