Maraja Keri se poslednjih dana ponovo našla u žiži javnosti, ali ne zato što joj je to bila namera, već zahvaljujući bivšem suprugu Niku Kenonu koji ne prestaje da javno kuka za pevačicom.

Kako kaže, ona je bila njegova najveća ljubav i neće se smiriti dok je ne vrati, što ne bi bilo ništa čudno da se pre samo mesec dana nije saznalo da čeka deveto dete, a pre nekoliko dana da je na putu još troje.

Nik kenon čeka 13. dete.
Derek White / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Doduše, po njegovom gosatovanju nije još uvek najjasnije da li je svo troje dece na putu, ili ih tek, uslovno rečeno "pravi". No, nije tajna da komičar već neko vreme sa petom devojkom radi na proširenju porodice. Za sve to vreme Maraja se nije oglašavala, i zapravo se do skoro nije ni znalo gde je, sve dok se paparaco fotografije nisu pojavile na mrežama.

Nik kenon i dalje pati za Marajom keri.
Shutterstock 

Maraja je uživala na Kapriju sa 17 godina mlađim dečkom, plesačem Brajanom Tanakom, a društvo su joj pravili upravo blizanci koje je dobila u braku sa Kenonom - Marokan i Monro.

Ona se sve vreme sjajno zabavljala, ne skidajući osmeh sa lica i ne hajući za izjave bivšeg, međutim, mnogima nije promaklo da se pevačica ponovo ugojila, te da sve vreme na plaži nije skidala surfersko odelo. Maraja kuburi sa viškom više od deceniju, a liposukcijama je često rešavala taj problem iako to nije priznavala čak i pored svih dokaza.

Zapravo, smatra se da je samo na operacije dala oko 4 miliona dolara, a tu spada nekoliko liposukcija, zatezanje stomaka i lica, fileri u jagodicama i slično. Međutim, u njenom slučaju, trenutni gubitak kilograma ne bi trajalo dugo. Već posle nekoliko meseci, Maraja bi se vratila na staro.

Ipak, ona je izgradila imidž jake žene koja ne haje za komentare, te smo je neretko mogli videti u veoma izazovnim kombinacijama. No, kada je plaža u pitanju, tu ipak odelo nije skidala, a komentari nisu izostali.

"Ne vidim ja ovde ništa loše", "Divu su uhvatili nespremu, ali meni izgleda kao i svaka druga mama koja se zabavlja sa svojom decom", "Izgleda kao nečija bogata tetka,"... delić je onoga što se moglo pročitati, iako joj je dobar deo ipak zamerao što je sa skupim nakitom i šminkom ušla u okean.

Maraja keri se izdeformisala operacijama.
Shutterstock 

Takođe, neki su je molili da odustane od operacija jer je njima samo deformisala svoje telo. Ali, sudeći po reakcijama bivšeg supruga, njemu to nimalo ne smeta već izjavljuje da je "Maraja najlepša žena ikada". Svaka čast, nema šta!

Niku Kenonu ne smetaju Marajine operacije.
Shutterstock 

Isto mišljenje deli i Marajin dečko Brajan sa kojim se upoznala još tokom 2000-ih kada je bio jedan od pomoćnih igrača na njenoj turneji, a koji nije skidao ruke sa tela slavne pevačice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!