I dok je Maraja Keri svakako neko čiji glas obožavate da čujete na radiju, verujemo da više nije neko koga želite i da vidite.

Iako je svetski poznata pevačica slavu stekla zbog svog raskošnog glasa, danas svojim pojavljivanjima izaziva da se u javnosti više priča o njenom neukusu nego o pesmama i muzičkom talentu.

Slavna pevačica Maraja Keri fotografisana je dok je izlazila iz poznatog hotela u Njujorku, a iako je bila sjajno raspložena, široki osmehj nije uspeo da zaseni skandalozan stajling.

Maraja Keri napravila modni promašaj.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Osim što se odlučila za šljokice piši-briši kakve su se nosile pre nekoliko godina, kojih ne želimo da se sećamo, dužina, kroj i natpis na haljini tablirao je sva mišljenja da ova žena zaista nema ukusa za modu, te da je vreme da potraži stilistu koji će je oblačiti za sva pojavljivanja.

Pored haljine koja nas vraća u srednjoškolske dane i žurke iz tog vremena, crne najlonke su bile dodatna prečica do modne katastrofe, a potom i sandale na platformu, ukrašene satenskom mašnom, koje i da su htele, nikako ne bi mogle da se uklope sa ovoliko modnih promašaja na jednom mestu. 

"Da li je stvarno ovakva izašla iz kuće?", "Molim njen tim da porazmisli o promeni stiliste", "Ovo je novi nivo katastrofe", "Sve milione može da baci u vodu", "Ništa joj ne znači ni novac, ni slava, ni popularnost, kad na ovim modnim katastrofama gradi imidž"... bili su samo neki od komentara.

Ipak, Maraji Keri ovo nije bilo dovoljno kiča, te je na sebe ogrnula i sako sa šljokičavim ljuspicama u duginim bojama, kombinaciju srebrnih i zlatnih komada nakita i naočare mačkastog oblika koje su bile samo šlag na torti ovog nezapamćenog faila.

Maraja Keri nu šljokičavoj haljini.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ako ste se pitali gde je pevačica pošla ovako obučena, odgovor je na promociju novog filma komičara Bilija Ajhnera.

Maraja Keri je nekoliko puta bila na meti kritika zbog loših odevnih kombinacija. Zbog toga su mnogi govorili da ne izgleda kao žena koja zarađuje milione, kao i da je ona dokaz da novac ne znači nužno i ukus za modu.