Nik Kenon, glumac, komičar i inače bivši suprug Maraje Keri ne prestaje da šokira javnost. Nakon što je nedavno obelodanio da čeka 9. dete sa četvrtom ženom, sada je tokom poslednjeg gostovanja priznao da je zapravo na putu još troje, sa tri različite devojke.

Kako je istakao, sve tri bebe će biti rođene ove godine, ali komičar kaže da se tu neće zaustaviti. Inače, Kenon ima 11-godišnje bliznakinje sa Marajom Keri, svoje dece sa Britani Bel, jednogodišnje blizance sa influenserkom Abi koja trenutno čeka još jednu bebu sa njim, kao i još jedna influenserka Tisesi koja je takođe trudna, dok je petomesečni sin kog je dobio sa Alisom Skot preminuo pre 5 meseci.

Nik kenon čeka još troje dece.
Derek White / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon smrti on i Alisa su gotovo izgubili kontakt, a Kenon se nije udostojio ni da joj javi za novu trudnoću druge devojke, te je Skotova saznala iz medija sve. Glumac je kasnije izjavio da mu je žao zbog toga, ali se na tome sve završilo.

Takođe, u međuvremenu se saznalo da decu viđa tako što mu asistent zakazuje vreme sa njima, štp je izazvalo bes kod ljudi. Međutim, Kenon se nije tu zaustavio već je sada izjavio i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se pomiri sa bivšom suprugom Marajom Keri, te da želi još dece sa njom, ali i da ga nijedna partnerka nije volela poput pevačice.

Nik Kenon očajnički želi da se pomiri sa marajom Keri.
Shutterstock 

Ljudi su opravdano bili u šoku zbog ovakvih izjava, a društvene mreže danima gore od negativnih računa. "Kenon planira da oplodi celu planetu poput Ilona Maska", "Ne može da ga drži u gaćama pa to ti je", "Pokojnog sina nije ni prežalio, a već je napravio novu bebu", "Ovaj čovek mi se gadi", "Još su gore te što legnu sa njim", "Ovo je strašno šta ovaj čovek radi. Okej, pravi decu, niko ti ne brani, ali samo malo saosećanja sačuvaj makar zbog te žene koja je izgubila bebu", "Koristi kondom, kad već ne znaš da ga na vreme", "Ona beba što je umrla se ne računa, pa si napravio novu?", "Sin ti se nije ni ohladio u grobu, a ti već praviš nove bebe, kako te nije sramota"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Ipak, Kenon ne mari za kritike, već radi po svom, a najgore je od svega i to što je i sam priznao da nijedna od trudnoća, sem sa Marajom Keri sa kojom je i bio u braku, nisu bile planirane. Takođe, saznalo se i da su sve devojke koje su sa njim dobile decu osuđene da budu samohrane majke, jer je Nik otac samo na papiru, a njegovo interesovanje prestaje onog trenutka kada deca počnu da rastu.

Doduše, komičar pokušava da prikaže drugačiju sliku tako što postavlja fotografije sa decom, ali upućeni kažu da je sve to "iscenirano".

Ostaje samo da vidimo za koliko će se još trudnoća saznati u narednom periodu, ali sve su veći izgledi da će američki komičar nastaviti da "seje" decu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!