Bivši suprug Maraje Keri se ne smiruje. Iako je nedavno govorio da će ići na vazektomiju, te da je osmoro dece sasvim dovoljno, čini se da će u narednom periodu dobiti još prinova.

Kako se šuška, Nik Kenon bi sledeće godine trebalo da dobije još troje naslednika, a deveto je upravo potvrđeno. Naime, Nik je nedavno obelodanio da čeka sina sa četvrtom po redu devojkom Bri Tiesi, a sada se saznalo da ponovo postaje otac i to od strane njegove četvrte izabranice - Abi De la Rose koja je srećne vesti podelila na svom Only Fansu.

Otkrila je da nosi devojčicu, a inače oni su već roditelji blizanaca koji će ada u junu napuniti godinu dana.

Naravno, nije trebalo mnogo da ljudi počnu da komentarišu novonastalu situaciju.

Nik Kenon čeka deveto dete.
Derek White / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ne može da ga drži u gaćama pa to ti je", "Pokojnog sina nije ni prežalio, a već je napravio novu bebu", "Ovaj čovek mi se gadi", "Još su gore te što legnu sa njim", "Ovo je strašno šta ovaj čovek radi. Okej, pravi decu, niko ti ne brani, ali samo malo saosećanja sačuvaj makar zbog te žene koja je izgubila bebu", "Koristi kondom, kad već ne znaš da ga na vreme", "ona beba što je umrla se ne računa, pa si napravio novu?"... pisali su na mrežama izrevoltirani time što se Nik na sva postavljena pitanja o roditeljstvu smejao, a kada su ga pitali za bivšu partnerku sa kojom je izgubio petomesečnog sina, on je prokomentarisao da je sve to "život".

Podsetimo, u februaru, za Dan zaljubljenih njegova bivša objavila je fotografiju njihovog pokojnog sina koja je rasplakala mnoge, a Kenon je priznao da nije uzeo dovoljno vremena da se nosi sa situacijom kako bi trebalo, kao i da mu je žao što je njegova bivša za novu trudnoću saznala iz medija.

Sada se čini da nastavlja po starom, a najgore od svega je što je i sam priznao da nijedna od trudnoća, sem sa Marajom Keri sa kojom je i bio u braku, nisu bile planirane. Takođe, saznalo se i da su sve devojke koje su sa njim dobile decu osuđene da budu samohrane majke, jer je Nik otac samo na papiru, a njegovo interesovanje prestaje onog trenutka kada deca počnu da rastu.

Jedina planirana trudnoća bila je sa Marajom Keri.
Shutterstock 

Ostaje samo da vidimo za koliko će se još trudnoća saznati u narednom periodu, ali sve su veći izgledi da će američki komičar nastaviti da "seje" decu. 

Nik Kenon uskoro će dobiti još prinova.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!