Lepa Hana Kros u prošlosti je bila poznata samo po turbulentnim vezama sa slavnim muškarcima. Setimo se samo odnosa sa Bruklinom Bekamom na kojeg je čak nedavno i naletela u Sen Tropeu, ali su se izignorisali (naročito jer je kraj njega bila i supruga Nikola Pelc). 

Par je bio zajedno još 2018. međutim, njihov veza je od samog početka bila na staklenim nogama zbog čestih, neretko javnih svađa. Raskinuli su 2020. a iako nikada nisu govorili o tačnim razlozima kraha veze, Hana je u aprilu te godine debitovala s pesmom koja je, čini se, upućena njenom bivšem dečku.

"Slomio si mi srce i rekao da budemo prijatelji, ali više se nikad nisi javio", pevala je dok je svirala gitaru na Instagramu.

Hana Kros je bila u vezi sa Bruklinom Bekamom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bruklin Bekam ju je ostavio nakon niza javnih svađa, uključujući i onu u Glastonburiju, gde je bio sa svojim roditeljima Viktorijom i Dejvidom.

Bruklin Bekam i njegova tadašnja devojka Hana Kros ušli su u još jednu žestoku svađu u javnosti na filmskom festivalu u Kanu. Izvor je o mladom paru rekao: "Vrištali su i plakali."

Obezbeđenje je moralo razdvojiti tadašnji par na filmskom festivalu u Kanu, a roditelji Dejvid i Viktorija su naravno o tome bili brzo obavešteni i od tada su bili protiv toksične veze njihovog sina s manekenkom.

Hana kros je imala turbulentnu vezu sa Bruklinom Bekamom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vatreni sukob mladih ljubavnika u Kanu poslednji je u nizu sramotnih javnih svađa za koje se kaže da su ozbiljno uznemirile Bekamove.

Bruklin i Hana, nakon šest mesec veze, fotografisani su kako se svađaju u restoranu na otvorenom u hotelu Martinez. Tokom ručka uz koji se konzumirao alkohol, Hana se posvađala s Bruklinom pre nego što je uzela telefon i okrenula se od njega.

Izvor blizak Hani je tada rekao: "Sve je bilo jako dramatično. Otišli su u Kan na nekoliko dana, ali su gotovo odmah počeli da se svađaju. Hana se bori s Bruklinovom slavom i novcem, a sve to dolazi u paketu s Bekamom."

Hana kros se često svađala sa Bruklinom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Bruklin lako postane ljubomoran. Popili su nekoliko pića i počeli da razmenjuju ​​uvrede. Stvari su brzo eskalirale, unosili su se jedan drugom u lice, vrištali i plakali. Hana ga je tada napala, a obezbeđenje je intervenisalo. Dejvid i Viktorija su kontaktirani i obavešteni o incidentu."

Incident u Kanu prati nekoliko svađa u Kaliforniji samo mesec dana pre. Par se navodno posvađao na muzičkom festivalu Koačela. Nekoliko dana kasnije Bruklin je viđen kako se hvata za glavu, a Hana je bila blizu suza dok su napuštali restoran Madeo na Beverli Hilsu.

Hana Kros nije mogla da trpi Bruklinovu ljubomorou.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ranije tog dana Bruklinov brat Romeo pokušao je utešiti par jer su se ponovo posvađali tokom kupovine. Takođe, fotografisani su dok su se u suzama svađali u Bruklinovom autu ispred restorana u LA-u.

Prema rečima prijatelja, još jedan izvor napetosti je bilo Bruklinovo odbijanje da natera Hanu da potpiše ugovor o tajnosti podataka - što ga je suprotstavilo slavnim roditeljima.

Hana je imala potpisane ugovore s tri modne agencije i Bruklin je verovao da je sama po sebi zvezda. Ali Viktorija je zapravo želela da joj zatvori usta u slučaju da mladi par raskine, što se i dogodilo.

I tako je nakon Bekamovog sina Hana viđena sa Skotom Disikom koji takođe vodi vrlo buran ljubavni život. Ni ova veza nije preterano potrajala, a javnost je osudila njihov odnos i zbog razlike u godinama.

Hana Kros sa Skotom Disikom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon kraha ove ljubavi Hana je pala u zagrljaj lepog manekena Preslija Gerbera, sina Sindi Kraford, međutim, činilo se da je i ova romansa bila kratkog daha

Hana Kros sa Preslijem Gerberom.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon ljubavnih brodoloma čini se da se Hana primirila i posvetila sebi, i napretku u modnom svetu što se da primetiti i po njenom Instagramu. Slavna lepotica ređa uspeh za uspehom, te je rado viđen gost i na modnim dešavanjima, te je već potpisala ugovore i za velike kuće.

Ljubav je, barem za sada, ostavila po strani, i fokusirana je na druge stvari, a kako danas izgleda nakon svega što je prošla u samo par godina, pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/hancross Pogledajte kako danas izgleda lepa Hana Kros.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Viktorija Bekam Instagram/victoriabeckham

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!