Zvezda romantičnih komedija „Dnevnik Bridžit Džons“, „Verujem u ljubav“ i „Dve nedelje ljubavi“ , Hju Grant priznao je tokom poslednjeg gostovanja u emisiji „The View“ da se „opustio tokom godina“, ali da se to njegovoj deci ne sviđa. Govoreći o svojim brojnim ulogama, priznao je i da sada živi mnogo opuštenije.

„Sad stvarno ne mogu da prestanem! Ako čujem muziku, plešem. Čak i ako je u kafiću, ja ću plesati“, rekao je Hju.

Međutim, otkrio je i da takve situacije nikako nisu prijatne za njegovu decu i otkrio je da od njega traže da prestane u tim trenucima. „Molim te, tata, sramotno je“, kažu mu.

Hju je, podsetimo, otac petoro dece, a od 2018. godine je u braku sa televizijskom producentkinjom Anom Elisabet Eberštajn, sa kojom je dobio sina Džona (10), a 2015. i 2018. godine dobili su još dvoje dece čija su imena i pol su nepoznati.

Ima ćerku Tabitu (11) i sina Feliksa (10) sa domaćicom Tinglan Hong.

Hju Grant sa bivšom ženom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Glumac krije svoju decu od javnosti, a svojevremeno je naglasio koliko voli da bude otac. „Divno je imati svu ovu ljubav oko sebe. Odjednom voliš nekoga više od sebe. To je nečuveno u mom slučaju i oni te vole i sve je to fascinantno", rekao je jednom za People.

Grant, poznat po svojim nekonvencionalnim pogledima na monogamiju veoma često je bio predmet pisanja medija zbog uzbudljivog privatnog života koji je vodio. Glumac nikada nije izrazio želju "da se smiri" sve dok nije upoznao svoju sadašnju suprugu Anu Eberštajn, švedsku producentkinju i poslovnu ženu.

U maju 2018, Grant i Eberstein su odlučili da se venčaju, ali su glasine ubrzo sugerisale da je njihova odluka prvenstveno vođena tim da bi to trebalo da se uradi. Grant je rekao da su on i njegova supruga u početku smatrali koncept braka pomalo apsurdnim dok nisu dobili decu.

Dugi niz godina, Hju Grant je bio opisivan kao neko ko se nikada neće oženiti. Njegovi nekonvencionalni pogledi na monogamiju, brojne veze i afere činili su da izgleda kao da se nikada neće skrasiti pored jedne žene.

- Moram da se oženim i imam decu. Međutim, to nije bilo nešto što je u to vreme shvatao veoma ozbiljno- rekao je Grant za Dejli mejl 2003. godine.

Grant je 2012. godine izrazio svoj skepticizam u vezi sa brakom, a 2015. ga je nazvao "receptom za zajedničku bedu". U avgustu 2016, Grant je u radio emisiji Hauarda Sterna izjavio da je tajna srećnog braka da on bude otvoren.

Uprkos svojim ranijim rezervama, Grant je na kraju izabrao drugačiji put. Sada je oženjen Anom Eberštajn, majkom troje od njegovih petoro dece, i otvoreno priznaje da je potpuno pogrešio u vezi sa svojim prethodnim shvatanjima braka i roditeljstva.

Inače, Hju je svojevremeno bio u naizgled skladnoj 13-godišnjoj vezi sa glumicom Elizabet Harli (57), tokom koje mu se dogodio veliki skandal. Naime, Britanac je uhapšen 1995. godine sa prostitutkom Divine Braun u svom automobilu. On je priznao krivicu i dobio dve godine uslovne kazne.

Hju Grant sa bivšom koju je prevario sa prostitukom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U vreme kada je njegova prevara izašla na videlo, bio je u vezi sa Elizabet već osam godina. Ona mu je oprostila i konačno su raskinuli 2000. Posle svega ostali su dobri prijatelji, a on je čak i kum njenom sinu Damjanu.

„Mislim da u životu znaš šta je dobro, a šta loše. E, ja sam uradio lošu i to je to", prokomentarisao je svojevremeno Grant skandal sa prostitutkom.

Nakon raskida sa Hurlijevom 2000. godine, Grantov lični život postao je sve komplikovaniji. Godine 2011. bio je povezan sa svojom bivšom devojkom Tinglan Hong, i bio je iznenađen kada je postala majka njegovog prvog deteta. Godinu dana kasnije, njegova tadašnja devojka Ana Eberštajn rodila mu je drugo dete.

Situacija je postala još skandaloznija kada je Grant dobio treće dete sa Tinglan dok je još uvek bio u vezi sa Eberštajnovom. Grantovo drugo i treće dete začeto je u isto vreme, ali sa različitim majkama. Džon Mungo, njegovo prvo dete sa Eberštajnom, stigalo je u septembru 2012, a tri meseca kasnije rođen je Feliks, njegovo drugo dete sa Hongovom.

Uprkos kontroverzama, Grant je odlučio da prihvati očinstvo i navodno je kupio kuće vredne više miliona dolara za majke njegove dece tokom njihovih trudnoća.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!