Slavni glumac Robert Patinson pre manje od dva meseca je postao otac, a sudeći po paparaco fotografijama, u novoj ulozi veoma uživa. Redovno se može videti sa devojkom Suki Voterhaus, a novopečeni roditelji ne kriju da ih je dete dodatno zbližilo. 

Inače, Suki i Robert u vezi su već pet godina, a za sve ovo vreme uspeli su da sačuvaju svoju romansu samo za sebe. Prvo zajedničko pojavljivanje bilo je u decembru 2022. kada su se pojavili na Dior reviji u Gizi.

Robert i Suki su postali roditelji
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pre nego što će uploviti u vezu, oboje su imali burne ljubavne živote, te ne čudi što mnogi govore da je "njihova sreća najbolja osveta onima koji su ih povredili". Tako je Suki u prošlosti bila poznata po vezi sa Bredlijem Kuperom, kojem je navodno i posvetila svoj veliki hit "Melrose Meltdown". Suki i Bredli bili su u vezi od 2013. do 2015. godine kada je ona imala 23 godine, a on 40.

Sui Voterhaus je bila sa Bredlijem.
PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Pisalo se tada da je presudila upravo razlika u godinama, odnosno Bredlijeva želja da zasnuje porodicu, na šta Suki tada još nije bila spremna. Sa druge strane pisalo se i da je odnosu presudila njegova mama koja je poznata po tome da je uticala na sve njegove veze i koju je glumac kasnije praktično "oženio" noseći burmu pokojnog oca.

Suki i Bredliju je presudila njihova mama.
Ben Eade / Goff Photos / Profimedia 

Kada je reč o Patisonu, glumac koji se proslavio zahvaljujući "Sumrak sagi", i koji je pre par godina proglašen za najlepšeg na svetu zahvaljujući matematičkom "zlatnom preseku", nije imao preterano sreće u ljubavi.

Kristen Stjuart sa Robertom u vreme najveće ljubavi
Shutterstock 

On je svojevremeno bio u ljubavnoj vezi sa koleginicom Kristen Stjuart, a bili su omiljeni par Holivuda, a onda se slika o vanvremenskoj ljubavi rasula u paramparčad kada su se na mrežama pojavile fotografije na kojima je glumica u strasnom zagrljaju sa "nadređenim" - 19 godina starijim "šefom", odnosno rediteljem filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom koji je tada bio oženjen.

Kristen sa ljubavnikom.
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon velikog poniženja koju mu je priredila, Kristen se ubrzo pokajala i javno se izvinila Robertu, koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovo joj se vratio u zagrljaj.

Uprkos tome što je verovao da će sve doći na svoje mesto, te da će sa Stjuartovom ljubavna veza biti uspešna, došlo je do kraha.

Nakon što je ponovo raskinula sa Robertom, glumica je počela da izlazi sa devojkama, a glumac je neko vreme samovao.

Robert Patinson nije imao sreće u ljubavi.
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Jedno vreme je bio u vezi sa pevačicom FKA Twigs, a mnoge je iznenadilo kada su se verili nakon samo šest meseci veze. Međutim, i ovaj odnos je doživeo krah, a o razlozima raskida nikada nisu želeli da pričaju. 

FKA Twigs i Robert su se verili nakon šest meseci
O'Neill/Todd G, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Patinson je povezivan i sa još nekim lepoticama Holivuda poput Dilan Pen i Niki Rid, ali nijedna od tih priča se nije održala.

A onda je u njegov život ušla Suki i sve se promenilo. Romansu su čuvali daleko od radoznalih pogleda, a glumac je često odbijao da govori o svojoj parterki javno. 

Suki Voterhaus i Robert su vratili veru u ljubav jedno drugome
Guerin Charles/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Moram li da pričam o njoj? Kada bi vas stranac na ulici pitao o vašoj vezi, pomislili biste da je to krajnje nepristojno. Ali ako podignete zid, situacija se bolje završava. Ne mogu to da razumem. Neko može da prođe ulicom držeći se za ruke, a kada ja uradim isto, gomila ljudi me slika. Granica između toga kada nastupate i kada ne nastupate će na kraju nestati i jednostavno ćete poludeti", rekao je Patinson jednom prilikom kada su ga pitali za Suki.

Inače, mnogi nagađaju i da se par verio, iako naravno, nikakvih potvrda nema.

"Rob i Suki su razgovarali o veridbi, ali im se ne žuri. Suki ne vrši pritisak na njega i oboje su veoma posvećeni jedno drugom. Vole da svoju vezu drže u tajnosti i imaju veoma slična interesovanja", otkrio je za portal E izvor blizak paru, dodajući: "Zaista su nerazdvojni i zaljubljeni", čemu svedoče brojne paparaco fotke, a sada je i beba samo dodatno učvrstila njihovu ljubav.

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija lepe Suki Voterhaus, nove devojke Roberta Patisona.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

BIVŠI SARADNIK VIL SMITA TVRDI DA JE GLUMAC BIO U GEJ VEZI SA KOLEGOM! MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!