Davne 2008. godine izašao je prvi film iz sada već kultne serije 'Sumrak', a nakon toga više ništa nije bilo isto. Barem za dve glavne zvezde filma, Kristen Stjuart i Roberta Patinsona. Oni su praktično preko noći postali najomiljeniji filmski par na planeti, a kada se saznalo da je njihova ljubav rasplamsala i u stvarnom životu, armija fanova je pala u trans.

Sve je delovalo kao iz bajke, ali je idila prekinuta na najgori mogući način. Naime, Kristen i Robert ostali su zajedno samo tri godine, od 2009. do 2012. Bili su holivudska senzacija, ali se sve srušilo kada su paparaci uslikali glumicu sa rediteljem Rupertom Sandersom, koji je tada bio oženjen, ali i stariji od nje 19 godina.

Ko je glumica koja je javno prevarila omiljenog muškarca Holivuda?
Shutterstock 

Patison i ona su tada raskinuli, ponovo izlazili, ali su se onda oprostili za sva vremena 2013. Te fotografije preljube stavljaju je na prvo mesto omraženih javnih ličnosti, pogotovo jer su svi mislili da će sa kolegom sa seta stići do oltara. Iako je priznala da joj je on bio prva i velika ljubav, čini se da je, na žalost brojnih fanova, bila osuđena na propast.

Kristen Stjuart
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Ova prevara će verovatno pratiti Kristen do kraja života, barem što se njene reputacije među fanovima tiče, ali se na to nije mnogo osvrtala. Otišla je dalje, i ponovo se našla u centru pažnje kada se saznalo da je počela da se viđa sa ženama. Trenutno je verena za scenariste Dilanu Mejer.

Kristen Stjuart
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Patinson je, međutim, nakon što je bio javno ponižen i prevaren, počeo da drži svoj privatni život strogo podalje od očiju javnosti. Toliko se toga čvrsto držao da su mu bile potrebne četiri pune godine da se pojavi na crvenom tepihu sa svojom partnerkom Suki Voterhaus.

Da je u vezi sa Suki postalo je poznato u junu 2018. godine, kada su ih paparaci snimili u Londonu kako razmenjuju nežnosti. Prolaznici su rekli da su se mazili i ljubili.

Ko je glumica koja je javno prevarila omiljenog muškarca Holivuda?
Guerin Charles/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njihova veza postala je ozbiljnija tokom pandemije 2020. kada su se proširile glasine da su vereni. Krajem prošle godine, glumica je javno potvrdila da očekuje njihovo prvo zajedničko dete.

Inače, u ranijem intervjuu za The Sunday Times, Robert je otkrio šta misli kada je u pitanju objavljivanje svog ljubavnog života.

„Ako izgradiš zid, bolje se završava. Ne mogu da razumem kako neko može da hoda ulicom držeći se za ruke, a kad ja to uradim, sto ljudi te slika. Granica između kada nastupate i kada ne nastupate će se vremenom isprati i potpuno ćete poludeti', rekao je tada.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"UHVATE PARTNERA U PREVARI, PA NASTAVE DA ŽIVE S NJIM" Ivanović: Zbog ovoga po pravilu nagrabusi treća osoba, a ne preljubnik Kurir TV


Izvor: Wanted A.N.