Ovogodišnja Met Gala nije prošla bez susreta starih ljubavnika. Najpre su se sreli Kim Kardašijan i Pit Dejvidson, a kamere su ih uhvatile dok su neobavezno ćaskali. Međutim, odigrao se još jedan susret, ali bez pogleda i reči. 

Naime, na "crvenom tepihu" Met Gale našli su se i Robert Patison i Kristen Stjuart, nekada jedan od najpopularnijih parova sveta. Nažalost, njihovu vezu uništila je upravo glumica koja je uhvaćena tokom afere sa nadređenim, Rupertom Sandersom koji je tada bio oženjen.

Robert Patison i Suki Voterhaus su blistali od sreće na
Guerin Charles/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zvezda "Sumrak sage", reditelja je upoznala 2011. godine tokom snimanja filma "Snežana i lovac", gde je glumicla glavnu ulogu, a tajna afera izašla je u javnost u julu 2012. godine kada je objavljena fotografija na kojoj razmenjuju nežnosti i poljupce.

Kristen Stjuart prevarila je Patisona.
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Kristen je uporno govorila kako između nje i reditelja nije bilo ništa više sem "nevinog" poljupca. Ipak, glumica se kasnije javno izvinila dečku koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovno joj se vratio u zagrljaj.

Kristen Stjuart tvrdila je da se sa scenaristom samo ljubila.
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

"Trenutna indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roberta. Volim te, tako mi je žao", rekla je tada Kristen. Nakon što je ponovo raskinula sa Robertom, glumica je počela da izlazi sa devojkama.

Kristen Stjuart i Patison pokušali su da daju ljubavi drugu šansu.
Shutterstock 

Sada su se nekadašnji ljubavnici našli prvi put nakon dugog vremena na istom mestu i isto vreme. Robert je došao u društvu svoje verenice suki Voterhaus, a par nije skidao osmeh sa lica.

Glumac koji je prošle godine proglašen za najpoželjnijeg nije skidao ruke sa svoje zgodne izabranice i bilo je jasno svima koliko su emocije između njih jake.

Sa druge strane, Kristen se pojavila sama, iako se mislilo da će sa njom doći i njena verenica, inače scenaristkinja Dilan Mejer sa kojom je u vezi od 2019. godine. 

Glumica se pred fotografima pojavila u Chanel odelu sa razbarušenom frizurom, a mnogima je bilo teško da prepoznaju nekada jednu od najlepših žena u Holivudu. Mnogi su mišljenja da je "karma uradila svoje", jer je Patison izgradio blistavu karijeru i nakon "Twilight" sage, dok Kristen nikako da ubode dobru ulogu. 

Međutim, da su skandal ostavili daleko iza sebe i da nema ljutnje pokazali su i tako što su zajednički pozirali nakon svega. Te je jasno da su konačno sav bol ostavili u dalekoj prošlosti i danas su srećni sa novim partnerima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!