2012 godine Kristen Stjuart našla u centru skandala kada su mediji otkrili njenu aferu sa rediteljem filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom koji je tada bio oženjen.

Zvezda "Sumrak sage", reditelja je upoznala 2011. godine tokom snimanja filma "Snežana i lovac", gde je glumicla glavnu ulogu, a tajna afera izašla je u javnost u julu 2012. godine kada je objavljena fotografija na kojoj razmenjuju nežnosti i poljupce.

Kristen je uporno govorila kako između nje i reditelja nije bilo ništa više sem "nevinog" poljupca. U tom periodu Kristen je bila u vezi sa svojim kolegom Robertom Patsonom kojeg je upoznala na snimanju filma "Sumrak".

kristen stujart snimljena kako se ljubi sa rupertom sandersom
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Njih dvoje važili su za najlepši par u Holivudu, ali fotografije na kojima se Stjuartova ljubi i mazi sa 19 godina starijim Rupertom uništile su njenu romansu sa Robertom.

slika zbog koje je robert ostavio kristen
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica se tada javno izvinila dečku koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovno joj se vratio u zagrljaj.

"Trenutna indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roberta. Volim te, tako mi je žao", rekla je tada Kristen. Nakon što je ponovo raskinula sa Robertom, glumica je počela da izlazi sa devojkama.

robert i kristen upoznali su se na snimanju filma sumrak
Shutterstock 

Američki mediji prvi put su povezivali Kristen i Dilan Majer u julu 2019. godine, a svoju romansu potvrdile su na Instagramu tek u oktobru iste godine, kada je glumica viđena sa vereničkim prstenom na ruci.

Kristen se verila sa Dilan a planiraju i svadbu, dok njen bivši uživa u vezi sa manekenkom Suki Voterhaus.

"Venčaćemo se, stvarno ćemo to učiniti. Htela sam da me baš ona zaprosi pa mislim da sam vrlo jasno to rekla i Dilan je to učinila", ispričala je ushićena glumica nakon veridbe.

kristen sa verenicom s akojom planir avenčanje
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, njih dve su se upoznale pre osam godina, ali su se ponovnospojile 2019. godine na zabavi zajedničkog prijatelja. Kristen je bila u vezi i sa supermodelom Stelom Maksvel, Alicijom Kargile, te glumcima Majklom Angaranom i tragično preminulim Antonom Jelčinom.

D-STAR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia glumica sa devojkom


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!