Juče je svet obišla vest da se glumica Kristen Stjuart verila.

Naime, zvezda "Sumrak" sage gostovala je u emisiji "Howard Stern Show" gde je otkrila da ju je devojka, scenaristkinja Dilan Mejer, zaprosila nakon dve godine veze.

, ispričala je glumica.

Vest o veridbi stigla je gotovo tačno dve godine nakon što je Ktisten izjavila da ne može da dočeka da je partnerka zaprosi i to samo nakon tri meseca veze.

kristen stjuart i dilan mejer
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Želim da budem razumna u vezi s tim, ali mislim da se dobre stvari događaju brzo", poručila je tada. Inače, njih dve su se upoznale pre osam godina, ali su se ponovno spojile 2019. godine na zabavi zajedničkog prijatelja.

Inače, glumicu javnost najviše pamti po ulozi Bele Svon u "Sumrak" sagi. Upravo je tada upoznala glumca Roberta Patinsona s kojim je od 2009. do 2012. godine bila u vezi.

Par je veoma brzo postao omiljena holivudska senzacija, ali sve se raspalo kada su glumicu paparaci uslikali s rediteljem Rupertom Sendersom koji je u to vreme bio u braku, ali i stariji od glumice 19 godina.

ktisten stjuart i rupert senders
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Patison i ona su tada raskinuli, ubrzo nakon se pomirili, ali onda za sva vremena rekli zbogom 2013. godine.

Te fotografije preljube stavile su je na prvo mesto omraženih javnih ličnosti, pogotovo zato što su svi mislili da će s kolegom sa seta stići i do oltara. Iako je priznala da joj je on bio prva i velika ljubav, izgleda da je, na žalost brojnih obožavatelja, bila osuđena na propast.

kristen stjuart i rupert senders
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia