Poznata glumica Kresten Stujart sinoć se pojavila na crvenim tepihom na 78. filmskom festivalu u Veneciji. Kristen je zvezda filma "Spenser" u kojem tumači lik čuvene princeze Dajane, a koji je sinoć premijerno prikazan u Veneciji.

Glumica je iznenadila mnoge kada se na crvenom tepihu pojavila u svetlo zelenoj haljini od satena sa čipkom, koju je ukombinovala sa pantalonama od istog materijala.

Ova kombinacija potpis je cuvenog brenda Chanel, čije je, inače, Kristen zaštitno lice, a celu kombinaciju uklopila je sa klasičnim belim salonkama i srebrnim nakitom. 

kristen stjuart
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, mnogima se više dopalo njeno prvo izdanje u kom je uslikana odmah po dolasku u Veneciju. Kristen se pred pripadnicima sedme sile pojavila u crnom Chanel odelu - blejzeru sa zlatnim detaljima i kratkom šortsu uz koje je uklopila crne salonke.

kristen stjuart
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kristen je zvezda filma koji uskoro stiže i u domaće bioskope. Fokus filma "Spencer" je brak Dajane i Čarlsa koji se odavno ohladio. Iako postoje glasine o aferama i razvodu, mir je određen za božićne svečanosti na kraljičinom imanju Sandringam.

Nakon toga, Dajana odlučuje da se razvede od princa Čarlsa. Trejler ne otkriva mnogo, ali nas uvodi u odlučujuće razdoblje princezinog života i sve ono što određene odluke sa sobom donose.