Kristen Sjuart koja glumi princezu Dajanu na upečatljivom i dirljivom plakatu za film "Spencer" nosi večernju haljinu u bež boji koja je ukrašena zlatnim i srebrnim detaljima i šljokicama u obliku lišća.

Kosret haljina sa nabranim tilom ukrašena je mašnom oko struka. Donji deo ide uz bokove te se iznad kolena širi u nekoliko slojeva tila ispod kojih se nalazi podsuknja.

Raskošna haljina potpuno je iskopirana za film u studiju modne kuće Chanel. Izrada je trajala 1034 sati (700 sati za ukrasne aplikacije i vezove), a radilo ju je čak pet krojačica puno radno vreme.

Fokus filma "Spencer"  je brak Dajane i Čarlsa koji se odavno ohladio. Iako postoje glasine o aferama i razvodu, mir je određen za božićne svečanosti na kraljičinom imanju Sandringam. Nakon toga, Dajana odlučuje da se razvede od princa Čarlsa. Trejler ne otkriva mnogo, ali nas uvodi u odlučujuće razdoblje princezinog života i sve ono što određene odluke sa sobom donose.

Film "Spencer" nije u potpunosti istinit već zamišlja sve ono što se moglo dogoditi tokom prazničnog perioda koji prati.

Bioskopska premijera je najavljena za 5. novembar, a pored Kristen Stjuart i Džeka Fartinga u filmu igraju još Olga Helsing, Tomas Dagla s i ostali.