Glumica Kristen Stjuart verila se sa svojom dvogodišnjom devojkom, spisateljicom Dilan Mejer, a vest je potvrdila za američke medije.

Gostujući u "The Howard Stern Show", Kristen je rekla da su ona i njena devojka spremne da pređu na sledeći nivo veze i naprave ozbiljniji životni korak.

- Definitivno ćemo se venčati. Oduvek sam htela da me neko zaprosi, a ona je to uradila na idealan način. Venčaćemo se - rekla je glumica.

Glasine o veridbi počele su još u julu ove godine, kada je glumica viđena sa vereničkim prstenom na ruci.

Američki mediji prvi put su povezivali ove dve devojke u julu 2019. godine, a svoju vezu su potvrdile na Instagramu tek u oktobru iste godine.

Iako Kristen ne koristi Instagram, njena verenica i buduća supruga redovno objavljuje zajedničke fotografije.

Podsetimo, Kristen je samo jednom prilikom prokomentarisala navode da je u vezi sa devojkom i tada je otkrila da nema problem da o svojoj seksualnosti javno govori.

- Jednostavno želim da uživam u svom životu. Nažalost, u pokušaju da zaštitim svoj privatni život, ja sam ga zapravo upropastila. Ali, šta ovo sve znači? Da ne možeš da izađeš sa osobom sa kojom si u vezi?

Ne možeš o tome da pričaš u intervjuima? Stalno su me upozoravali da, ukoliko želim da sačuvam karijeru i slavu, moram da pazim na sve, da se ne pojavljujem u javnosti držeći se sa devojkom za ruku.

Postoje ljudi u svetu koji te jednostavno ne vole, koji ne vole ako je žena u vezi sa ženom - rekla je Kristen Stjuart svojevremeno.