Poznata holivudska glumica Kejt Hadson nedavno je bila u poseti Beogradu.

U srpskoj prestonici našla se radi snimanja filma "Nož u leđa", a sudeći po fotografijama, glumica se sjajno provela.

Beograđani su je mogli videti nasmejanu, u opuštenim izdanjima, a istina je da Hadsonova sjajno izgleda bez šminke, kao i da je redovnim vežbanjem i ishranom dovela liniju do savršenstva.

screenshoot/ instagram Kejt Hadson u Beogradu

Kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji iznad, a slobodno možemo reći da joj sa 42 godine i nakon troje dece, na izgledu mogli pozavideti i duplo mlađi.

Glumica nije imala toliko sreće sa ljubavnim životom, a nakon brojnih ljubavnih brodoloma sreću je pronašla kraj 7 godina mlađeg Denija Fudžikava. Par je dobio i dete pre 2 godine, a sada su konačno rešili da pređu na sledeći korak i venčaju se.

kejt hadson i deni fudzikava
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, postojale su indicije da je Deni hteo da je veri iznenadnim dolaskom u Beograd, međutim, planovi su se izjalovili, te mu je sudbnonosno "da" rekla uoči MET Gale, a radosnu vest podelili su sa svojim pratiocima na Instagramu.

kejt hadson na met gali
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Kejt i Deni zabavljaju se od 2016. godine, a svojevremeno je otkrila kak ose upoznali:

"Prvi put sam srela Denija kada sam imala 23 godine i bila sam trudna sa najstarijim sinom Rajderom. Njegove polusestre su moje najbolje prijateljice Sara i Erin Foster, tako da smo se svi kretali u istom društvu više od decenije", započela je glumica i dodala:

kejt hadson i deni fudzikava
pritnscreen/instagram 

"Deni me je pozvao na planinarenje i mislila sam da idem da planinarim sa porodičnim prijateljem. Ništa nije uradio tada. Trebalo mu je nekoliko meseci da me konačno poljubi", ispričala je Kejt.

Inače, ovo će glumici biti drugi brak. Prvi put je bila udata za rokera Krisa Robinsona, a sa njim je dobila sina, 17 - godišnjeg Rajdera Robinsona.

Nakon toga je iz veze sa Matom Belamijem dobila 10 - godišnjeg binghema Havna Belamija, i naposletku, sa Denijem Fudžikavom dobila je ćerkicu Rani Rouz.