Čuvena holivudska glumica Kejt Hadson nedavno je stigla u Beograd, kako bi snimala film "Nož u leđa" sa Danijelom Krejgom.

Tom prilikom ugostila ju je u svom restoranu i supruga pevača Marka Đurovskog, Marija Đurovski.

Marija je za Alo otkrila da je glumica potpuno prirodna van kamera, nije umišljena, niti nadmena.

- Kejt je sasvim slučajno došla u naš restoran. Najpre su nas njeni saradnici posetili, svidela im se hrana i celokupna ponuda. Oni su joj preporučili da proba našu hranu. Kejt je prirodna, normalna i divna. Razbila je sve tabue o svetskim zvezdama. Nije rezervisana, opuštena je i pristupačna, skroz neposredna.

Uostalom, pogledajte neke njene fotografije iz provoda po Beogradu:

screenshoot/ instagram Kejt Hadson u Beogradu

Međutim, na pitanje o čemu je najviše pričala sa holivudskom zvezdom, Marija je odgovorila:

- Imamo sličan način života, pa smo o tome najviše razgovarale. Živimo i hranimo se gotovo isto tako da mi je drago da sam imala priliku da s njom porazgovaram o tome šta koristi, otkrila mi je da svako jutro pije sok od celera.

Kejt je zapravo nebrojeno puta u raznim intervjuima govorila o soku od celera koji joj pomaže da održava svou liniju. Nakon troje dece, Hadsonova zaista izgleda savršeno, i iako dobar izgled duguje i redovnim treninzima i balansiranoj ishrani, glumica nije neko ko se po svaku cenu lišio svih zadovoljstava, naprotiv. 

Ipak, sok od celera je njen "must" nevezano gde se nalazi.

sok od celera
Freepik/jcomp 

Celer je odličan izvor vlakana, kalcijuma, magnezijuma, fosfora, vitamina B i B6, vitamina C i mnogih drugih minerala. Sadrži veoma malo zasićenih masti i holesterola.

Pored toga, utiče na celokupan imunitet, ali i ubrzava metabolizam, te je sjajan saveznik u borbi protiv kilograma.

Za jednu čašu ovog zdravog napitka potrebno vam je:

  • 220 g iseckane stabljike celera
  • Voda

Priprema:

Operite i očistite celer. Isecite stabljiku celera na komadiće. Ubacite u sokovnik, potom dodajte malo vode. Uključite sokovnik ili belnder i ostavite da radi sve dok ne dobijete savršenu tečnost, bez komadića. Možete ga piti ovako ili proceđenog, ali to je stvar izbora.