Za Roberta Patisona prognoziralo se da će biti najgori Betmen u istoriji, međutim, ako je verovati kritikama, dogodilo se upravo suprotno, a mreže su se gotovo usijale zbog pozitivnih komentara na račun nekada omiljenog "vampira".

To je svakako veliko olakšanje za Patisona koji je i sam priznao da je bio pod ogromnim pritiskom zbog ove uloge.

"Bio sam apsolutno prestravljen. Dugo se nisam toliko plašio izlaska nekog svog filma", priznao je voditelju Džimiju Kimelu kada je nedavno gostovao u njegovoj emisiji.

Zapravo, mnogi su mislili da Patison nikada neće moći da se ratosilja mračne aure "Sumrag sage", kao da nije dorastao ovako velikoj ulozi. Pogotovo ne nakon sladunjave sapunice u kojoj je bio zvezda. Međutim, očigledno je novom Betmenu upravo bila potrebna određena doza tame jer, iako je u biti pozitivan lik, uprkos dobrim delima, u njemu se krije doza neprilagođenosti. Da stvar bude još neverovatnija, čak je i sam reditelj filma Met Rivs bio nesiguran u svoj izbor i plašio se da li će Patison pristati.

Novi Betmen je za sada pobrao sve pohvale.
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Ipak, niko nije znao da je glumac to priželjkivao i pre nego što mu je uloga bila ponuđena. Pored Meta, sumnjali su i mnogi Robertovi saradnici, koji su mu skoro do izlaska filma govorili: "Čak i ako sve pođe po zlu, barem ćeš biti deo nečeg velikog".

"U redu, ali ne želim da budem najgori Betmen u istoriji. Ne želim da me po tome pamte", rekao je Patinson, ali je na kraju shvatio da je važna samo reakcija njegove devojke, manekenke, muzičarke i glumice Suki Voterhaus. Upravo njena reakcija promenila je sve.

Robert Patison kaže da su negativni komentari postali nevažni zahvaljujući reakciji devojke Suki.
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Prilično sam siguran da ona inače ne voli da gleda filmove o superherojima, ali kada sam video njenu reakciju, pomislio sam: "Nema šanse!" Gledala je film sa izuzetnom pažnjom, zatim me uhvatila za ruku i nežno je pritisnula na moje lice, a ja sam osetio sitnu suzu na dlanu", ispričao je glumac koji je tokom celokupnog gostovanja kod kimela imao širok osmeh na licu i delovao nikad srećnije.

Robert Patison opravdao je očekivanja gledalaca u novom "Betmenu".
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Zapravo, samo spominjanje izabranice veliko je iznenađenje s obzirom da Patison veoma retko govori o svom privatnom životu. On je u više navrata davao medijima kontradiktorne izjave koje su se kasnije ispostavile kao lažne, zbog čega su mnogi mislili da gotovo kao da s trudi da bude holivudski "bad guy".

Međutim, stvari su se izgleda potpuno promenile od kako je od 2018. uplovio u vezu sa Suki.

Robert Patison u vezi sa Suki je od 2018. godine.
MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zapravo, tada je na pitanja o svojoj izabranici dao veoma oštar odgovor:

"Moram li da pričam o njoj? Kada bi vas stranac na ulici pitao o vašoj vezi, pomislili biste da je to krajnje nepristojno. Ali ako podignete zid, situacija se bolje završava. Ne mogu to da razumem. Neko može da prođe ulicom držeći se za ruke, a kada ja uradim isto, gomila ljudi me slika. Granica između toga kada nastupate i kada ne nastupate će na kraju nestati i jednostavno ćete poludeti", rekao je Patison tada za Elle, a mnogi su to povezali sa tada još uvek svežim ranama nakon raskida sa koleginicom iz serije Kristen Stjuart.

Kristen Stjuart i Robert Patison neslavno su završili vezu zbog njene prevare.
Shutterstock 

Raskid sa njom je prošao poprilično gadno, kao i raskid veridbe sa pevačicom FKA Twigs. Veza sa Kristen je pukla kada su se pojavile fotografije na kojima se glumica ljubi sa režiserom Rupertom Sandersom. Zapravo, Kristen je tek tada potvrdila da je uopšte i bila sa Patisonom jer je do tog trenutka njihov odnos bio neka vrsta javne tajne. Kristen se tada javno izvinila bivšem dečku, ali iako su ljubavi dali drugu šansu, usledio je neminovni kraj.

Kristen Stjuart i Rupert Sanders imali su kratku romansu.
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac je potom 2014. uplovio u vezu sa FKA Twigs sa kojom je bio i veren sve do 2017. O njihovoj vezi znalo se još manje nego o njegovom odnosu sa Kristen, međutim, čini se da taj raskid nije bio ni izbliza tako dramatičan. A onda, ni godinu dana kasnije, u njegov život ušla je lepa Suki.

Robert Patison i FKA Twigs krili su svoju vezu od očiju medija.
O'Neill/Todd G, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Mnogi nagađaju i da se par verio, iako naravno, nikakvih potvrda nema.

"Rob i Suki su razgovarali o veridbi, ali im se ne žuri. Suki ne vrši pritisak na njega i oboje su veoma posvećeni jedno drugom. Vole da svoju vezu drže u tajnosti i imaju veoma slična interesovanja", otkrio je za portal E izvor blizak paru, dodajući: "Zaista su nerazdvojni i zaljubljeni", čemu svedoče brojne paparaco fotke, a još fotografija talentovane umetnice koja je osvojila nekada omiljenog junaka "Sumrak Sage" pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija lepe Suki Voterhaus, nove devojke Roberta Patisona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!