Kako prenosi magazin "Variety",  Selma Bler koja boluje od multiple skleroze, doživela je nasilje od dečka Ronalda Karlsona, zbog čega su policija i sud morali odmah da reaguju.

Do incidenta je došlo prošlog meseca, u stanu Selme Bler u Los Anđelesu, nešto malo posle raskida njihove dugogodišnje veze. Karlos ju je posetio kako bi joj vratio televizor, a onda su se stvari iznenada okrenule, bacio se na nju i počeo da je davi.

Glumicu je Ronald "davio, tukao i da joj je agresivno tresao glavu i ramena" dok je ona ležala na krevetu. U izveštajima se navodi i da je glumica u vreme napada uzimala lekove koje pije zbog svoje bolesti, i da je Karlosu rekla da se ne oseća dobro. Međutim, on nije slušao njene reči, vikao je.

selma s bivšim partnerom koji ju je zlostavljao
Be Like Water Media / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Zaje*ala si se, ne možeš ništa, ne možeš nikog da voliš, ti si beskoristan bogalj. Ja ne zaslužujem ovo, mogu mnogo bolje od tebe", urlao je njen partner, prenosi Daily Mail. U javnost su procurile i fotografije na kojima se jasno vide povrede koje je Ronald naneo Selmi.

uslike povređene selme bler
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je Bler opisala pred policijom, nakon ovih reči ona mu je zabila prste u oči i usta, a Karlos je njoj prekrio lice i usta rukama. S obzirom na to da u tom trenutku nije mogla da diše, Bler je izgubila svest.

Kada su policajci stigli kako bi obavili razgovor sa glumicom, tvrdi da joj je iz nosa počela kapljati krv i da je u tom trenutku ponovo izgubila svest.

glumica selma bler je partera prijavila policiji
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu, a Karlson je uhapšen zbog krivičnog nasilja sa telesnim povredama. Rečeno je u policiji da će dobiti petodnevnu zabranu prilaska bivšoj devojci, ali Karlos je sam podneo peticiju da mu se zabrani prilazak Bler, petnaest dana nakon incidenta.

Hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu, a Karlson je uhapšen zbog krivičnog nasilja sa telesnim povredama.
Print Screen/Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!