Retko ko je mogao ostati ravnodušan na vrele scene iz kultnog filma "Okrutne namere", a pogotovo na poljubac između tada dve glumice koje su važile za jedne od najlepših u Holivudu.

Da su tada postajale mreže, verujemo da bi sve "gorelo", jer o toj sceni mesecima nije prestajalo da se priča.

Danas, 24 godine od romantične drame, Sara Mišel Gelar i Selma Bler prisetile su se davnih vremena i ponovo se srele sa režiserom Rodžerom Kumbleom, čime su se pohvalile na društvenim mrežama.

"Sastanak Tajnog društva povodom 24. godišnjice. Svi to rade... Samo niko o tome ne priča. Osim mene", napisala je Sara u opisu fotografije.

24 godine od romantične drame, Sara Mišel Gelar i Selma Bler našle su se sa režiserom filma.
pritnscreen/instagram 

Zanimljivo je da su glumice nakon ostvarenja postale dobre prijateljice, a ostale su bliske svih ovih godina. Selma, koja se inače bori s multiplom sklerozom, istakla je u nekoliko intervjua da je Sara jedna od prijateljica na koje uvek može da se osloni.

Sara Mišel Gelar i Selma Bler postale su dobre prijateljice nakon snimanja filma "Okrutne namere".
pritnscreen/instagram 

Inače, Selma je u filmu glumila Sesil Kaldvel, dok je Sara glumila Ketrin Merteil, a njihov poljubac je dobio i nagradu MTV Movie za najbolji filmski poljubac.

U početku je film dobio mešovite kritike kritičara, ali uprkos tome, postao je hit zaradivši nakon prikazivanja 75,9 miliona dolara na svetskim blagajnama, a s vremenom je postao kultni klasik.

Inače, glumice su nedavno rešile i da svoje pratioce iznenade i ponove kontroverznu scenu, s tim što je ovog puta Gelarova nosila masku.

Sara Mišel Gelar i Selma Bler ponovile su nedavno scenu iz filma koji ih je proslavio.
pritnscreen/instagram 

Ipak, videlo se da se dobro zabavljaju, a danas nije retkost, niti toliko čuđenje kada se dve devojke poljube u filmu, kao što je to bilo nekad.

Koliko su se Sara Mišel Gelar i Selma Bler promenile tokom svih ovih godina pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Pogledajte koliko su se promenile Sara Mišel Gelar i Selma Bler 24 godine nakon uloga koje su ih proslavile.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!