Selma Bler (48) američka glumica uslikana je sa partnerom, piscem Ronom Karlsonom (73) u kupovini, a jedan detalj koji su svi primetili je veoma obradova njene obožavatelje.

Naime, glimica je pre dve godine otkrila je da boluje od multipla skleroze, nije mogla da se kreće bez pomoći štapa ili hodalice, kosa joj je potpuno otpala zbog hemioterapije, ali čini se da je glimica sada mnogo bolje. Uobičajene dnevne aktivnosti obavljala je samostalno što do sada nije bio slučaj.

Selma Bler
Profimedia 

Nakon dužeg vremena Selma je uslikana bez štapa i nečije pomoći dok hoda, a u kupovini bila je sa svojim izabranikom, koji joj je pomogao da kupljene namirnice spakuje u kola.

Glimici je izrasla i kosa, a promenila je način oblačenja. Na sebi je imala bež pantalone, a gore je obukla teget džemper preko svetlo plave košulje. Slavna glumica je na licu nosila zaštitnu masku i dok je boravila na otvorenom, što ne čudi, s obzirom na to da zbog bolesti spada u rizičnu grupu ljudi, pa se tako tokom pandemije distancirala od većine bliskih osoba.

Kao neko ko je prošao kroz veoma težak period u svom životu, zbog svoje bolesti gostujući nedavno u emisiji kod pevačice Majli Sajrus, Selma je rekla da će pokušati da ohrabri druge za vreme zdravstvene krize i pandemije korona virusa.

- Budite otvoreni, ali uistinu iskoristite ovu priliku da budete najbolji što možete i pomognete sebi i drugima. Čak i na način na koji pokazujemo svoju milost da budemo tu za svoje voljene, održavajući se snažnima i ujedno ranjivim - to je za mene jedan oblik snage - rekla je Selma u emisiji.