Kristen Stjuart nekada je ljubila muškarce, a od 2019. uživa u vezi sa scenaristkinjom Dilanom Mejer.

Glumica poznata kao Bela u filmskom serijalu 'Sumrak saga' snimljena je pre dva dana na povratku u Los Anđeles iz Meksika. Kristen je bila tamo na romantičnom odmoru sa svojom verenicom Dilanom i zajedno su dočekale Novu godinu.

Kristen Stjuart sa devojkom na odmoru.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Fotografi su uhvatili Stjuartovu dok preuzima njen prtljag obučenu u ležernu odeći. Krajem 2021. godine, glumica je u emisiji „Howard Stern Show“ otkrila da ju je scenaristkinja zaprosila: „Venčaćemo se, zaista ćemo to učiniti. Želela sam da me zaprosi, pa mislim da sam to vrlo jasno rekla i Dilan je to uradila", rekla je.

Kristen Stjuart sa devojkom.
@JosiahWPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kristen i Dilan započele su vezu 2019. godine, a već nakon tri meseca, glumica je rekla da bi volela da je njena devojka zaprosi. „Želim da budem razumna u vezi sa tim, ali mislim da se dobre stvari dešavaju brzo“, rekla je tada.

Kristen Stjuart sa devojkom.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, njihovo poznanstvo datira iz još ranijeg perioda i poznaju se od 2013. Pre Dilane, Stjuartova je bila sa manekenkom Stelom Maksvel, a mnogi komentarišu da je procvetala otkako je u srećnoj vezi.

Inače, svet još pamti skandal koji je Kristen izazvala 2012. godine kada je bila u trogodišnjoj vezi sa Robertom Patinsonom. Ljubavna idila jednog od omiljenih holivudskih parova raspala se kada su paparaci fotografisali glumicu i reditelja Ruperta Sandersa kako razmenjuju nežnosti.

Kristen Stjuart prevara.
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

On je tada bio oženjen, ali i 19 godina stariji od nje. Patinson i ona su tada raskinuli, potom se pomirili, ali su se onda zauvek oprostili 2013.

Te fotografije preljube stavile su je na prvo mesto omraženih javnih ličnosti, pogotovo jer su svi mislili da će sa kolegom sa seta stići do oltara. Iako je priznala da joj je on bio prva i velika ljubav, čini se da je, na žalost brojnih fanova, bila osuđena na propast.

Kristen Stjuart snimljena kako vara dečka.
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!